Malé škrábnutí? Pusť si to ještě jednou. Měl obličej rozseknutý od čela až po čelist na druhé straně hlavy. Uvidíme jak se s tím zraněním vypořádají dál.
Lenže s nosom je problém, že ho musíte dať preč počítačom. Jazvu urobíte v maskérni, no vždy, keď by Tyrion bol v zábere, museli by to upravovať. Keďže nos vystupuje z tváre, nie je možné zamaskovať ho bez nejakých prostriedkov ako kopa obväzov alebo prilba. Takže touto formou zranenia si ušetrili námahu a možno aj peniaze.
Já jsem moc ráda, že mu nechali nos. Ten herec (až na jeho velikost) je podle mě jeden z nejhezčích chlapů v seriálu, takže jsem ráda, že se na něj bude dát ještě koukat. Jizva teď vypadá ošklivě, ale třeba splaskne časem:)
No mne pomohla tá jazva pri lepšiej predstave Tyrionovej ohavnosti, keďže som videl najskôr seriál a až potom čítal Hru, celé tri knihy som ovplyvňovaný jeho vzhľadom aj keď som na internet našeil zaujímavý fanart, čo mi pomohol :)
Lord Gepeto Illar: No jediná vada Dinklage je v tom, že divačky asi moc nechápou, proč by ho žádná ženská nemohla milovat. Budu si namlouvat, že to je jeden z důvodů změny jeho vztahu s Šae ;)
Jo asi to je problém. Já taky napřed viděla seriál, takže v knížkách ignoruji popisy jeho hnusnosti a vesele si představuji Dinklage :) Je pravda, že z knížky by mi nebyl ani z poloviny tak sympatický, v seriálu je mimo vzhled i daleko vtipnější
Komentáře
"But...we are too far from the gates...the wildfire...and archers...hundreds will die!"
Ten hlas tam udělal hooodně moc..