Hra o trůny 2x09 - Černovoda

upraveno 25. května 2012 v 2. řada
11819202123

Komentáře

• upraveno 3. června 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. června 2012
    Malé škrábnutí? Pusť si to ještě jednou. Měl obličej rozseknutý od čela až po čelist na druhé straně hlavy. Uvidíme jak se s tím zraněním vypořádají dál.
  • upraveno 3. června 2012
    No moc to právě neukázali, tak jsem zvědavej, jak to bude vypadat teď.
  • upraveno 4. června 2012
    Lenže s nosom je problém, že ho musíte dať preč počítačom. Jazvu urobíte v maskérni, no vždy, keď by Tyrion bol v zábere, museli by to upravovať. Keďže nos vystupuje z tváre, nie je možné zamaskovať ho bez nejakých prostriedkov ako kopa obväzov alebo prilba. Takže touto formou zranenia si ušetrili námahu a možno aj peniaze.
    Já jsem moc ráda, že mu nechali nos. Ten herec (až na jeho velikost) je podle mě jeden z nejhezčích chlapů v seriálu, takže jsem ráda, že se na něj bude dát ještě koukat. Jizva teď vypadá ošklivě, ale třeba splaskne časem:)
    No a za chvilku budete totéž říkat o nejmenované pracce :-p Je rozkošné vidět, jak si všechno hezky omluvíte, že takhle je to lepší:-))
    Pracku by snad nikdo neomlouval! To by už byla PŘÍLIŠ příliš velká změna! :(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. června 2012
    Víte jaká scéna mi připadala nejemotivnější?

"But...we are too far from the gates...the wildfire...and archers...hundreds will die!"

Ten hlas tam udělal hooodně moc..
    upraveno 4. června 2012
    No mne pomohla tá jazva pri lepšiej predstave Tyrionovej ohavnosti, keďže som videl najskôr seriál a až potom čítal Hru, celé tri knihy som ovplyvňovaný jeho vzhľadom aj keď som na internet našeil zaujímavý fanart, čo mi pomohol :)
    Lord Gepeto Illar: No jediná vada Dinklage je v tom, že divačky asi moc nechápou, proč by ho žádná ženská nemohla milovat. Budu si namlouvat, že to je jeden z důvodů změny jeho vztahu s Šae ;)
    Jo asi to je problém. Já taky napřed viděla seriál, takže v knížkách ignoruji popisy jeho hnusnosti a vesele si představuji Dinklage :) Je pravda, že z knížky by mi nebyl ani z poloviny tak sympatický, v seriálu je mimo vzhled i daleko vtipnější
    upraveno 4. června 2012
    upraveno 5. června 2012
  • upraveno 5. června 2012
    Lord Gepeto Illar: To bude jenom další ze sbírky zrad, kterých se postavy dopouštěj ;)
    upraveno 5. června 2012
    Varys už musel být pěkná sviňka za Aeryse. Prozatím každý jeho důvěrník skončil špatně, a tak doufám, že i na Ross dojde.
    No, co vím, tak malý muž tak špatně nedopadl :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.