Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1161719212267

Komentáře

• upraveno 1. května 2012
    svoa00

vidis a ja jich tam vidim nekolik. Bran mrzak, co uz v moc doufat nemohl, zvlast po obsazeni Zimohradu a tak, najednou dosel az k tem Detem a muze z nej neco byt... pozitivni. Sansa take po tom tyrani a tak, ted taky klidne muze skoncit dobre. Sice jako Malickova loutka, ale i tak... pani Udoli a Zimohradu? to nezni spatne. :-) samo, taky muzou oba umrit dlouhou a bolestnou smrti... :-)
  • upraveno 2. května 2012
    simon84: No vida, jak stejný věci můžeme vidět jinak. Já teda vidím to, že Bran se chystá uzavřít manželství se stromem - v jeho případě to asi není ten nejhorší možnej osud, ale doufám, že takhle neskončí. Malíčkovi nevěřím ani slovo, takže Sanse sice zrovna nehrozí poprava, ale je to v jistým smyslu z deště pod okap. Pořád jí ostatní využívaj a ona s tím vlastně nemůže nic dělat. Chudák Rickon je někde u lidojedů a ta představa, že je v šesti letech lord ze Zimohradu, dost zavání Robertem Arrynem. No a Arya má ke špatnýmu konci našlápnuto asi nejvíc - psychicky narušená otupělá holka, co se snaží nezapomenout na to, kým vlastně je. Nevěřím, že všichni z nich skončej hrozně (konec konců jsou to Starkové a ti maj odolnost ledoborce), ale sladkej konec to taky nebude. Ten vlastně nečekám u žádný postavy.
    To je otázka, jestli má Bran hrozný osud. Má dar jako nikdo - může se převtělit do zvířete nebo slabomyslného člověka. Akorát je to osamělý osud. V pubertě by mu dost vadilo, že místo aby se líbal pod stromem s holkama, je ten strom.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. května 2012
    BN: :D Bude sledovať ako sa druhí bozkávajú pod stromom... A pod tým obrázok Forever Alone :D
    Lord Gepeto: Jakože místo Bran the Builder bude Bran the Stalker nebo dokonce Bran the Voyeur? to zní strašně. :D
    upraveno 5. května 2012
  • upraveno 5. května 2012
    jojo, těžkej úděl nerdů...
    upraveno 5. května 2012
    čítal som si na Wiki, kto je to NERD.... Som nerd ?! :D
  • upraveno 5. května 2012
    tak jsem to nemyslel... i když samozřejmě co já vim. Každej z nás je trochu nerd, žejo.
    upraveno 5. května 2012
    Ja viem, ale ten opis na mňa z veľkej časti sedí... Frustrujúce... :D
  • upraveno 7. května 2012
    upraveno 7. května 2012
    Ja som Nerd nechytrý a aj tak spoločensky neuznávaný... :D Ale aspoň sa viem sem-tam vyjadriť spisovne.. Keď kuknem na niektoré výplody z FB.... Až mi je ich ľúto :)
    Já jsem DoD ještě nečetl, takže nevím jak Dany bude dál zvládat tři drakouše. Ale protože jsem měl zatím pocit že všichni Starkovic se při troše tréninku budou schopni vtělit do zvířete, navíc Jon je myslím šmrnclej Targaryenama...
    Tak bych řekl že až se holka přižene s drakoušema přes moře a WW se pohrnou ze severu, tak se Jon , Robb a Arya chopěj draků, udělaj pořádek na severu i jihu a bude po pohádce.
    RadekK: No Robb už asi těžko, myslíš Brana ;)
    upraveno 7. května 2012
    No DoD asi ťažko myslíš DwD :) (I keď Dance of Dragons rovnako ako Feasts of Crows by bolo lepšie, keď už začas s tým A X of Y)
    svoaOO:
    Pardon psal jsem to v rychlosti a zamotal jsem se.
    Myslel jsem samozřejmě Jona , Brana a Aryu (Robb od svatby není k dispozici).
    Podle mě by se mohli chopit draků a celé to dořešit, jen nevím aby pak jejich vlci nežárlili...
    LordGepeto:
    jasně DwD, už aby to Talpress pustil do světa
  • upraveno 3. června 2012
    Neuro: Připadá mi, že Martina pořád trochu přeceňuješ :/ Od přeživších Starků upřímně řečeno nic světobornýho nečekám, vyjma Jona, který možná ani de facto není Stark, a snad Brana. Jestli se má někdo z nich vrátit na Zimohrad, bude to jedině díky jejich příjmení (loajalita vazalů je ostatně to jediný, co jim zbylo po tom, co projeli, co se dalo), ne nějakou zásluhou - a to není něco, co bych vyhlížela.
    Miss Utahraptor:Nóó... s Rickonem bych to nevzdávala. Jeho existence v sáze je dost možná oprávněná jenom proto, že jednou zdědí Zimohrad. Ta hořkosladkost bude možná v tom, že Rickon je sice Stark, ale zároveň si nepamatuje, co to vlastně znamená - vyděšený děcko, co si rodinu stěží pamatuje a nikoho z nich už neuvidí. Nemluvě o tom, že ve svým věku skončí jako něčí loutka.
    svoa00: Nějak tak jsem to myslela. Stark jen dle jména, smutná kapitola v dějinách Severu, něco jako Lord Loutka. Úplně to vidím před sebou (depresivní představa).
    Neuro: OK, oba to vidíme jinak. Jenom upozorňuju, že Martin nic sladkýho během pěti knížek nepředved, kromě smutných vzpomínek. IMO V Tanci se k sobě postavy rozhodně nepřibližují, spíš naopak. A ta hořkosladkost se vůbec nemusí týkat Starků, ale jiných postav. Přeživší Starkové ostatně v Hostině ani Tanci (vyjma Jona) vlastně žádnou důležitou roli nehrajou a je možný že opět s výjimkou Jona ani v posledních dvou knížkách ani hrát nebudou.
    uf, tak jsem to právě dočetl....
    A bylo to jako vyřazovací turnaj v tenisu :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.