Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1171820222367

Komentáře

• upraveno 3. června 2012
    Taková jsem já, matinko - to je nádherná hláška :-)
    tiše závidím nad méně zajímavou literaturou
    Na konci končí Jon se čtyřmi dýkami v těle, Stanis Baratheon je (podle dopisu, který Jon dostane od Boltona) poražen a zabit při pokusu dobýt Zimohrad
    Ale je tu naděje - Brienne ve Vránách věšeli, a v tomhle díle se na chvíli objeví ....
    Třeba přežije i Jon.. I když po dýce v břiše :-(
    Ale bude to trvat, než se to dozvíme :-D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. června 2012
    Já bych řekl že Arya teď nastoupí na tu loď co verbuje lidi pro Zeď a setká se s Jonem. Mimochodem Arya je jediná která nepodlehla bludu Starkovské cti tak jako například Eddard nebo Rob (a řekněmě si to na rovinu stálo je to život). Je spíše trochu jako Stannis. A to jí společně s její touhou po pomstě žene dopředu. Věřím jí že Udělá něco velkého.
    Aneb jak kočka z kanálu ukousala k smrti lvi, krakatice, muže stažené z kůže a potkany z dvou věží.
    upraveno 3. června 2012
    Opět můj nepopulární názor - Jon samozřejmě přežije. Když Martin zabíjel postavy s důležitou rolí v sáze - Roberta, Neda, Robba, Joffreyho nebo třeba Tywina - vždycky k tomu měl důvod a nějak to sloužilo příběhu. Nevidím ale, jak by sloužilo příběhu, kdyby Jona zabil v tejhle fázi a tímhle způsobem. Ta postava by pak byla vlastně trubka. Navíc se ještě musí dozvědět nějakou zdrcující pravdu o svých rodičích. A hlavně - kromě prologů a epilogů POV postavy neumírají ve svých kapitolách (až na Cat a ta tak docela mrtvá není).
    než Mel s nějákýma čárama/převtělení do Ducha a zpět,.... to radši ať umře. ale pořád doufám, že ho docela "obyčejně" vykurýrují a Jon přežije.
    Na Westerosu s tím všichni počítají ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. června 2012
    upraveno 3. června 2012
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 4. června 2012
  • upraveno 4. června 2012
    Já si myslím že Azor Ahai je takový zavádění jen. Nikdo takový už tam nebude a bude to na smrtelnících. Je to jen figurka se kterou manipuluje Mel. Spíš bych věřil tomu vcítění se do Ducha. Jak říká kolega nade mnou Varamyrův prolog by dával větší smysl než jen ukázku : jiní přicházejí. to víme už od prologu hry ala Waymar Royce.
    Uf, dát to za víkend?? Halladin má můj velký obdiv. Čtu taky docela rychle, ale tohle bych nedala :D
    Já jsem po pátku a sobotě na asi dvoustý straně, plus jsem jako první zhltala kapitoly Brana a Aryi, nevydržela bych to, musela jsem vědět, jak to s nimi vypadá!!!
    Z Branových kapitol běhal mráz po zádech, hlavně Zelenověštěc je jak vystřiženej z mýho milovanýho Holdstocka. A cestování stromy bylo úplně dechberoucí. Zajímalo by mě, jestli se ještě objeví Studenoruký, trochu jsem si pohrávala s myšlenkou, jestli to není strejda Ben ;)
    to čítanie po charakteroch je celkom zvláštne, mám pocit, že to zopár ľudí robí. nebojíte sa pokazených dejových súvislostí?
    U Brana a Aryi jsem si to lajzla, jejich dějové linky jsou tak trochu stranou od ostatních.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.