Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
1679111215

Komentáře

• upraveno 18. května 2012
    Nevada: Já neříkám, že bych jím nenakrmila ryby v okolí Štítu, ale asi ne okamžitě.
    Jinak jsem tu kdysi psala možná jakési nesmysly o Lorasovi, ale teď je mého srdce šampion Oberyn a Jaime. (A tam nejde jenom o vzhled.)
    Jamie-herec má moc hezký úsměv...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. května 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. května 2012
    upraveno 18. května 2012
    upraveno 18. května 2012
    z té trojky "zlých kluků" jsem taky pro Bronna. Euron je mi neskutečně nesympatický a Daario mi připomíná zmalovanějšího Deppa z Pirátů.
    Oberyn dobrý, ale Jaime je přesně ten typ záporáka, jaké mám obzvlášť v oblibě.
    upraveno 18. května 2012
    No ale on pouzival jed uplne bezne, nie iba v tomto suboji
    jasně, byl to nadaný chemik .-) to není zločin...
    upraveno 18. května 2012
    Proti gustu... ;)
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 18. května 2012
    Tyna: Malíčka ne za OPRAVDOVÝHO přítele. Spíš jako na zajímavé rozhovory, ze kterých bych se mohla poučit. Má dost přesnej odhad na lidi, bryskní mysl apod. Jinak je to samozdřejmě slizák největší, proti tomu žádná...
    upraveno 18. května 2012
    Proč by měl být Victarion Greyjoy sebevražda? Ta bejvalka mu zahejbala, já bych nezahejbala... asi :))))) Krom toho ji měl fakt rád a že udělal to co udělal ho pěkně poznamenalo. Udělat to nechtěl... No, když o tom tak přemýšlí, tak ve Hře o trůny ve skutečnosti není zrovna moc ideálních manželů , otců dětí a pod...
    upraveno 18. května 2012
    Ještě přeba Jorah Mormont - to by byl dobrý manžel, takový hodný a ochranitelský... V knížce ho žeru, ve filmu moc ne...
    upraveno 18. května 2012
  • upraveno 19. května 2012
    upraveno 19. května 2012
    No ja som asi divna, ale za manzela by som si s laskou vzala Tyriona....a milenca popri tom Jaimeho. Stale by mi bol nablizku, verny az za hrob a este by vsetko zostalo v rodine, takze podobnost deti by bola opodstatnena a nedwarfizmus deti by som si tiez obhajila :)
    upraveno 19. května 2012
    upraveno 19. května 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.