Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
flanker.27: Pravděpodobně máš pravdu, protože ses tím zabýval více podrobně - já jsem viděla statistiky z pár let před a po zavedení TS (ne nějaké rozsáhlé z více států, více let...), kde byly počty hrdelních zločinů obdobné, takže autor mohl usoudit, že to žádný velký vliv nemá... Byl to příklad, že obnova tělesných trestů nemusí být tak zastrašující, jak by si někdo mohl myslet.
Mé argumenty mají logiku jakožto celek. svého konkrétního majetku jsem se vzdala za cenu, že budu mít pokoj o někoho, kohoho jsem se bála, před kým jsem utíkala....byla to takové návnada - doufala jsem, že bude rád, že mu zůstal majetek a mne nechá být....no mýlila jsem se - byla to moje chyba, ale přesto bych si stejně nic ze společného manželství neodnesla - břidil by se mi pohled na takovou věc a nebyla bych schopna takové peníze použít. Naopak na to výživné jsem měla právo, myslela jsem si naivně, že mi ho stát svými zákony garantuje - ale opět stát a zákon selhal. Člověk se zkrátka musí naučit, že co si neochrání sám vlastním přičiněním to nemá....ale když tedy chci svůj majetek protentokrát hájit, protože neschopnost státu a zákona vidím, tak se ti to opět nelíbí.... zde uniká mi logika tvého myšlení.....podle tebe se mám teda nechat nebo nenechat okrást? Nemám se nechat okrást, ale zároveň nemám svůj majetek aktivně hájit? Když mi tedy vlezou neznámí lidi do baráku v noci a načapu je ve sklepě, tak mám dělat co? optat se čím jsou ozbrojeni, abych náhodou nepoužila nepřiměřenou obranu? Nebo se pro jistotu pustit do pěti chlapů cigánské národnosti holýma rukama? Nebo počkat až se pustí oni do mne a teprve až si všichni bouchnou budu vědět, že mohu udeřit já a nebude to z mé strany napadení? A když teda uslyším ze sklepa podezřelý rachot, tak tam mám jít dozajista s holýma rukama, abych si náhodou nevybrala delší ocelovou trubku než mají oni ? Nebo tam nemám chodit vůbec a místo toho počkat až si odnesou, co budou chtít a místo toho volat na policii a čekat až si udělají čas pozítří a přijdou a konstatují, že stejně nezjistí, kdo to udělal a kdybych je měla nafocené a otisky jim donesla až na stanici tak mi řeknou, že s tím setjěn nic neudělají ? takže mám raději přestat používat sklep a nebo rovnou celý barák?
Všechno co tady říkám totiž je - žít a nechat žít a pokud mi někdo sáhne na můj majetek, tak tvrdě trestat, aby to příště neudělal nebo lépe nemohl udělat ani kdyby chtěl...
já zamknu co? vchodové dveře a oni utečou okýnkem ze sklepa, co? pokud před tím oknem nebudu stát s těžkým kyjokem, tak bez šance a nebo ty dveře rovnou vyrazí? mám raději investovat do pancéřových? já bych raději žila ve společnosti, kde to nebylo potřeba jako dosud desítky let....
měli si to říct především ti, co byli verbováni jako první! Mám svoji živnost a žiju si svým životem a teď po mně vláda chce, abych všechno opustil a hrnul se do jiné země a zabíjel je proč vlastně? co těm lidem museli slíbit ? snadný zisk bez práce? takový není!!! u takových věcí jde pouze těm nahoře o více majetku a více moci - ignorovat - vyřiďte si to mezi sebou.... nehodlám je v tom podporovat.
vy tu pořád mluvíte o tom, že jste v armédě napadených, ale já mluvím primárně o těch, co jdou do armády jako první na straně těch, co oficielně válku začínají! to jsou totiž taky lidi - akorát příliš hloupí aby se zamysleli a nebo příliš chamtiví než aby domysleli důsledky. v žádné válce nezbohatl pěšák - jasné?
a jaké to je střílet do lidí? Ženské střílíš taky? A děti taky střílíš? Je to prima? Líbí se ti taková "práce"?
Střílím do lidí protože je to to jediné co mne život naučil a žel nic jiného neumím. Takže tak.
Zatímco, jsem-li připravena účinně hájit svůj majetek poctivě nabytý ve vlastním domě, tak jsem ta špatná :-) To proto, že nemám uniformu ?
Jsem ráda, že jsme si to ujasnili!
A nemlčte a řekněte, copak si myslíte....
Arianusise soudit nemohu, neznám žádné podrobnosti a píše evidentně nadneseně.
Žena či dítě s vestou či bez ní ve své vlastní zemi? Ano, jsou v právu a je-li voják jiné státní příslušnosti je vetřelec a povolený cíl!
Je mi jedno kdo má kanady a kdo má zbraň - netlačím se do cizí země a neberu jejich majetek - mám svůj majetek ve své zemi - budu ho bránit.
Ano, je amorální vés válku z jakéhokoliv důvodu ať si to omlouváš jak chceš - já se obejdu bez některých vymoženstí než odtamtud arméda vypadne a pak budu zase to co budu potřebovat směňovat za mnou vydělané peníze s těmi, co mají to, co chci. Nebudu to brát lidem té země násilím - to si neomluvím žádnýma řečičkama! Já to poctivě koupím. Však oni tam sami se sebou válčit nebudou a rádi prodají - na co by jim všechno bylo v čase míru? Sami to nespotřebují....