Checht - mi spíš vadili ti olysalí elfové, co vypadali, že mají o 6 chlupů na hlavě víc než glum a ještě zalitých brilantinou ....blééé agent Elrond Smith v čele....o elfí plešatosti Tolkien nepsal...
Jeyne Westerling má v knížce jedinej opravdovej dialog, v pár dalších scénách je to taková přicmdávačka. Ve skutečnosti na to, jaká je, nemám žádnej názor, protože to nevím. Tady mají scénáristi celkem volný pole působnosti, ale jestli se "Jeyne" bude stejně chovat i nadále, neměli zrovna šťastnou spisovatelskou ruku. Přitom Chaplinka je dobrá, byť vizuálně bych si jí klidně dokázala představit jako Ašu/Yaru.
no mna na LOTR najviac sklamala scena (oblubena v knihe) ked Aragorn povstane z travy a prehlasi sa kralom. je to vsak druh sceny, ktory vo filme tazko spravis. naproti tomu ak Mel nevie strhnut dav nie je to chyba sceny ale herecky. O jeyne nic neviem DwD som necital, az na tie vase spoilere teraz ;-(
Ally ale vůbec nemá srdcovitý obličej :). Dina Meyer by se mi líbila. Předpokládám ale, že roli Melisandry nepřeobsadí, takže se budeme muset smířit s Carice. Každopádně scéna s porodem Stínu se mi líbila.
neviem kde sa môžeš spýtať túto otázku ale pomaly končím druhú knihu a všimol som, si že v seriáli zdôrazňujú, že Renly má niečo s Lorasom... bolo v knihe niečo také spomínané?
Ne, že bych snad chtěla urazit ty herečky, co jste tu navrhovali, většinu z nich ani neznám, ale to jsem jediná, co si Mel představuje mladší, než jsou ony? Jak starou si ji vlastně představujete? :) Jen abych věděla...
Komentáře
http://www.edna.cz/game-of-thrones/videa/trailer-k-epizode-2x05--the-ghost-of-harrenhal-cz.asp