Hra o trůny 2x04 - Zahrada kostí

upraveno 22. dubna 2012 v 2. řada
17891113

Komentáře

• upraveno 26. dubna 2012
    Checht - mi spíš vadili ti olysalí elfové, co vypadali, že mají o 6 chlupů na hlavě víc než glum a ještě zalitých brilantinou ....blééé agent Elrond Smith v čele....o elfí plešatosti Tolkien nepsal...
    Miss U.: taková kravka, no. ale nevím, co by tam pak Talisa dělala, už teď je tam postav jak na orloji.
    Jeyne Westerling má v knížce jedinej opravdovej dialog, v pár dalších scénách je to taková přicmdávačka. Ve skutečnosti na to, jaká je, nemám žádnej názor, protože to nevím. Tady mají scénáristi celkem volný pole působnosti, ale jestli se "Jeyne" bude stejně chovat i nadále, neměli zrovna šťastnou spisovatelskou ruku. Přitom Chaplinka je dobrá, byť vizuálně bych si jí klidně dokázala představit jako Ašu/Yaru.
    no mna na LOTR najviac sklamala scena (oblubena v knihe) ked Aragorn povstane z travy a prehlasi sa kralom. je to vsak druh sceny, ktory vo filme tazko spravis. naproti tomu ak Mel nevie strhnut dav nie je to chyba sceny ale herecky. O jeyne nic neviem DwD som necital, az na tie vase spoilere teraz ;-(
    duny: Jeyne není postava z DwD. Objevuje se v Bouři a Hostině.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. dubna 2012
    Já taky neznám :-))
  • upraveno 29. dubna 2012
    Pokud to už tady bylo, tak se omlouvám, ale tady je trailer k pátému dílu:
    http://www.edna.cz/game-of-thrones/videa/trailer-k-epizode-2x05--the-ghost-of-harrenhal-cz.asp
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. dubna 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. dubna 2012
    Ally ale vůbec nemá srdcovitý obličej :). Dina Meyer by se mi líbila. Předpokládám ale, že roli Melisandry nepřeobsadí, takže se budeme muset smířit s Carice. Každopádně scéna s porodem Stínu se mi líbila.
    Hmmmm z těch Třinácti udělali svrchované vládce města, přitom to je "jen" obchodnický cech, kterých je tam několik
    neviem kde sa môžeš spýtať túto otázku ale pomaly končím druhú knihu a všimol som, si že v seriáli zdôrazňujú, že Renly má niečo s Lorasom... bolo v knihe niečo také spomínané?
    upraveno 29. dubna 2012
    V knihách byla hromada náznaků hlavně v prvních třech dílech, ale přímo to tam nikde řečení není.
    v prvej knihe som si nič také nevšimol ale z druhého dielu si len pamatám, že Renly povedal, že neni ako jeho brat Robert a stačí mu len jedna žena :)
    upraveno 29. dubna 2012
    Ne, že bych snad chtěla urazit ty herečky, co jste tu navrhovali, většinu z nich ani neznám, ale to jsem jediná, co si Mel představuje mladší, než jsou ony? Jak starou si ji vlastně představujete? :) Jen abych věděla...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.