Chyby v seriálu
Kdesi se nám tu potuluje topic Chyby v knihách, tak co vytvořit něco podobného na téma "co zbabrali filmaři".
Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...
-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...
-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Nebo jsem špatně pochopila téma a chceš tady probírat změny v ději seriálu oproti knize?
Jinak, to co jsem včera nepřidal jsou tyto obrázky... (ej tak ne, asi nedokážu vložit obrázek)... tak je alespoň popíšu:
Chyba jedna: Pohybující se mrtvoly: Při souboji Ned vs. Jaime jsou mrtvoly poměrně rovnoměrně rozloženy, v následující scéně leží na dvou hromadách stranou, aby Jaime mohl projet... A jediní okolostojící jsou Lannisterští vojáci, kteří tvoří "stěnu kopí".
Chyba dva: Pohybující se šaty: Barristan odhazuje meč, ten končí vedle pláště téměř uprostřed obrovského bílého čtverce na podlaze, následně Barristan odchází a vše leží tak o půlmetr vedle, zcela mimo bílý čtverec na podlaze.
Když se Velký Jon pokusí vytáhnout meč proti Robbovi, tak všichni kolem stolu vyskočí a taky vytahují zbraně. Theon poté v jednom záběru zasunuje dýku, ale hned v dalším ji má pořád ještě v ruce.
Robb rozdělil armádu až po přechodu mostu mezi Dvojčaty.
Tyrion při přípravě na bitvu má u pasu meč běžné délky. Takže skoro tak dlouhý, jak je sám vysoký. Pravděpodobně by ho nedokázal tasit a tak by mu jen překážel.