Chyby v seriálu

JayJay
upraveno 27. října 2012 v Seriál Hra o trůny
Kdesi se nám tu potuluje topic Chyby v knihách, tak co vytvořit něco podobného na téma "co zbabrali filmaři".

Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...

-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
245

Komentáře

• upraveno 3. dubna 2012
    Mělo to být tak, že se italská mafie dostala až za Úzké moře :) Vy neznáte kmotra Calpona? :))
  • JayJay
    upraveno 5. dubna 2012
  • upraveno 5. dubna 2012
    Melisandra byla náhodou dobrá, neopakovala to jako papoušek, ale právě s naprostou sebejistotou a vírou ve svá slova.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. dubna 2012
    Čo sa týka Melisandri, povahovo mi sedela, dalo by sa povedať, že bol aj zákerná, pripravená spraviť čokoľvek pre svoju vieru a jej rozšírenie, posadnutá Stannisom ako kráľom a myslím si, že to opakovanie tých fráz je tiež dobré - príde mi taká, že má pár fráz, ktorými chce ovládať ostatných. Ale čo sa týka vzhľadu úplne súhlasím so sarvenom - mladšia, výraznejšia a hlavne nie pohrebové šaty tmavočerveného skapínajúceho R'hllora, ale krásna výrazná červená, čo mala žiariť pri tom ohni aj v noci :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. dubna 2012
  • upraveno 5. dubna 2012
    A podla mna by nemal byt taky problem zohnat Mel cervene sosovky :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. dubna 2012
    Tak někdo říkal že Reedovi budou ve třetí sérii. A ať si říkaj co chtěj ale zase tolik nemůžou zatížit rozpočet a jejich role je poměrně důležitá a důvod číslo 3: JÁ JE TAM PROSTĚ CHCI!
    upraveno 5. dubna 2012
    EY: Môj človek, najhlavnejší dôvod > JEDNODUCHO TO TAK CHCEŠ :D A štvorka môže byť, že nikoho nezaujíma španielská inkvizícia... no a už nemôžu mať výhovorky..
  • upraveno 6. dubna 2012
    No, tak jestli bude HBO pokračovat v zavedenym trendu, tak z Reedových zbude jenom Meera a bude Branovi vysvětlovat vlčí sny při souloži :)
    upraveno 6. dubna 2012
    überkiller: Jen tak mimochodem je jí třináct. Radši bych ten příspěvek smazal než si pro tebe přijedou benga :)
  • upraveno 6. dubna 2012
    Daenerys bylo taky třináct. Oni si způsob najdou.
    upraveno 6. dubna 2012
    To, čo povedal uberkiller je pri ich "trende" a po vzťahu Meli > Stannis jedna z najpravdepodobnejších teórií :D

No horšie by bolo, keby sa inšpirovali Renlym a Lorasom a to isté by spravili s Jojenom namiesto Meerou... To by som fakt zvažoval, či by som si pozrel tretiu sériu..

Ale myslím si, že Meeru dajú dospelú...
  • upraveno 6. dubna 2012
    Akorát Bran vypadá pořád moc malý, takže to vidím na Jojen + Meera. :-)
  • upraveno 6. dubna 2012
    Třeba stihne dorůst, než se tam Reedi objeví. Aby to pak nedopadlo Bran + Jojen + Meera. 8-O
    upraveno 6. dubna 2012
    Běžte do někam. Takhle mě děsit.
  • upraveno 6. dubna 2012
    Nevada: Tomu se říká psychická příprava na možné eventuality. ;D
    upraveno 6. dubna 2012
    Na to mi stačí moje vlastní obavy a noční můry.
    upraveno 6. dubna 2012
    Kdyby udělali kdokoli + Meera tak by byly bez milosti připsáni na seznam lidí určený k zabití sekyrou hned za zaměstnance televizní stanice Syfy.
  • JayJay
    upraveno 6. dubna 2012
  • upraveno 7. dubna 2012
    Ještě štěstí že Hodor s nikým nevede dialogy důležité pro příběh!
  • upraveno 7. dubna 2012
    Já myslím že Hodorovo Hodor je pro příběh velice důležité, on něco ví a nechce nám říct co!
    upraveno 8. dubna 2012
    Blackfish: Práve naopak, on to celý čas hovorí, on chcel varovať Neda, že nemá chodiť do Kráľovho prístaviska, aj Brana, že má zabrániť Rudej svatbe, dokonca aj vedel o vypálení Zimohradu a vie aj kto je Azor Ahai, len mu nikto nerozumie... No aj tak je jasné, že Azor Ahai je Hodor... Sám sa priznal, si pozrite koniec štvrtej části prvej série - tam je ten jeho monológ, kde nám všetko vysvetlil :D
  • JayJay
    upraveno 8. dubna 2012
    Hodor bude podle mě vzhledem k jeho původu prachsprosté Honor (Čest)... a to nepřeložíš :o)
  • upraveno 8. dubna 2012
    Podle mě Hodor v seriálu málo hodoruje. To mi fakt chybělo :) Vážně.
  • upraveno 9. dubna 2012
    prosím, (kdo cetl knihu) jak se to bude dale vyvijet s bilými chodci, jako jestli zautoci na sedm kralovstvi nebo tak, diky moc za info :)
  • upraveno 9. dubna 2012
    prečo to chceš vedieť dopredu? nekazí to zážitok?
    upraveno 10. dubna 2012
    Podľa mňa nie. Lukas, ja ti to poviem: Prídu hordy Bielych chodcov a zničia celý svet a potom príde Velký Jiný (aka GRRM) a začne Kill-party :D Ale nie, robím si srandu, aby si to nevzal vážne.... Ono tá podstatná časť s Bielymi chodcami bude skôr v ďalších knihách, ktoré ešte nie sú vydané...
  • upraveno 11. dubna 2012
    dekuji i za to malo,zazitek to urcite neskazi
  • JayJay
    upraveno 25. dubna 2012
    Tak mám pocit, že v 2x4 nám poprvé filmaři ulítli se změlkou... vždy procházela místa, kde se děj odehrává a tentokráte Přístaviště - Harenov - Pyke (Proč?) - Zimohrad (Proč?) - Zeď (znova proč?) - Qarth... a Bouřný Konec nikde...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. dubna 2012
    Jay: Nebyla Zeď vždycky?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.