Marišiel: Tak co se týče Marge, tak Natalie přece říká, že je na Renlyho straně. Jenom proto, že vidíme, že bude samostatnější, neznamená, že to bude mrcha. A Theon je v první sérii rozhodně sympatičtější než v první knížce, kde nejpamatihodnější věc, kterou udělá, je to, že kopne do useknutý hlavy. Nějak nevidím důvod, proč by dělali některý postavy horší, když třeba Jaime i Cersei jsou v seriálu rozhodně sympatičtější. Tajně doufám, že maj v úmyslu nechat nás litovat snad úplně všechny, což jsem v knížkách prostě nemohla ;)
Marišiel: No Cersei a Jaime maj do sympatických hajzlíků daleko. Ne, nesdílím to zdá se obecný nadšení pro Jaimeho, jenom ho považuju na rozdíl od jeho sestry za přijatelnou lidskou bytost a jeho kapitoly mě docela baví.
To, že Marge a zdá se ani Jeyne Westerling nebudou další Sansy je naopak dobře. Navíc ani jedna z nich není dobrá postava a víme o nich prd. Bod pro scénáristy. Že není obsazenej Ramsay je zvláštní, ale z toho, jak Theona napsali, mi nepřijde, že by měli v úmyslu nechat ho zahrát Ramsayho "part". Je rozdíl bejt egoistický hovado a sadistická svině.
zajímavé takové poklidné. záběry pomalu se střídající to se mi líbí alespoň čas si vše prohlédnout a vidíme i Stanisův "slavný" stůl moje představa se s tímto nedá srovnat. Hezké ale Seven Devils je lepší. A dost těch trailerů my už chceme první dííííl. Čím víc se to blíží tím víc se těším.
Paráda. -Zdá se mi to, nebo si podstatnou část videa usurpovala Daenerys pro sebe? -Vypadá to, že Sansa bude dostávat vážně slušnou sodu. Bála jsem se, aby tahle linie natočením neutrpěla a zatím to vypadá dost dobře. -A Jaqena jsem tam pořád nikde neviděla (Nemyslí si snad, že nám ta jedna mizerná fotka stačí?!).
Komentáře
To, že Marge a zdá se ani Jeyne Westerling nebudou další Sansy je naopak dobře. Navíc ani jedna z nich není dobrá postava a víme o nich prd. Bod pro scénáristy. Že není obsazenej Ramsay je zvláštní, ale z toho, jak Theona napsali, mi nepřijde, že by měli v úmyslu nechat ho zahrát Ramsayho "part". Je rozdíl bejt egoistický hovado a sadistická svině.
-Zdá se mi to, nebo si podstatnou část videa usurpovala Daenerys pro sebe?
-Vypadá to, že Sansa bude dostávat vážně slušnou sodu. Bála jsem se, aby tahle linie natočením neutrpěla a zatím to vypadá dost dobře.
-A Jaqena jsem tam pořád nikde neviděla (Nemyslí si snad, že nám ta jedna mizerná fotka stačí?!).
Ještě čtrnáct dní. Já to nevydržim!!! ;D