Hra o trůny 2 - upoutávky

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
189111314

Komentáře

• upraveno 15. března 2012
    Marišiel: Tak co se týče Marge, tak Natalie přece říká, že je na Renlyho straně. Jenom proto, že vidíme, že bude samostatnější, neznamená, že to bude mrcha. A Theon je v první sérii rozhodně sympatičtější než v první knížce, kde nejpamatihodnější věc, kterou udělá, je to, že kopne do useknutý hlavy. Nějak nevidím důvod, proč by dělali některý postavy horší, když třeba Jaime i Cersei jsou v seriálu rozhodně sympatičtější. Tajně doufám, že maj v úmyslu nechat nás litovat snad úplně všechny, což jsem v knížkách prostě nemohla ;)
    Marišiel: No Cersei a Jaime maj do sympatických hajzlíků daleko. Ne, nesdílím to zdá se obecný nadšení pro Jaimeho, jenom ho považuju na rozdíl od jeho sestry za přijatelnou lidskou bytost a jeho kapitoly mě docela baví.

To, že Marge a zdá se ani Jeyne Westerling nebudou další Sansy je naopak dobře. Navíc ani jedna z nich není dobrá postava a víme o nich prd. Bod pro scénáristy. Že není obsazenej Ramsay je zvláštní, ale z toho, jak Theona napsali, mi nepřijde, že by měli v úmyslu nechat ho zahrát Ramsayho "part". Je rozdíl bejt egoistický hovado a sadistická svině.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. března 2012
    Durexxx: Ta ženská má meč a ne dítě, takže je snad jasný, že je to Ygritte.
  • upraveno 17. března 2012
    minule jsem chtěla vědět kdo je v posledním traileru (The More You Love) v 0:52 Theon + někdo a podle The Daily Raven to je Osha.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. března 2012
    Sakra, já jsem si celou dobu myslel, že je to Renly s Lorasem :D
    Ale tak to se snese, dyť Theon po Oše v první sérii vyjížděl. Ta holka ho jednou dost vytočí :P
  • upraveno 18. března 2012
    Nová upoutávka! Bohužel kvalita je špatná...snad se brzy objeví lepší:

pěknej trailer , v to doufam že to uvidim lepším kvalitě
    jak začnete na serial koukat - cz dabing nebo v orig. s titulkama?
    normálně v premiéře na HBO a tam to bude v originále, na dabing bych nikdy nekoukala
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. března 2012
    Azazeli český dabing je vražendnější než Daenerysini draci.
    tak koukal jsem před rokem na prvni serii i na cz ukazky 2 serie a Klara Jandová se na to vubec nehodi a to neni jedina vyjimka
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. března 2012
    Jů, Stannisův stůl! :)
    zajímavé takové poklidné. záběry pomalu se střídající to se mi líbí alespoň čas si vše prohlédnout a vidíme i Stanisův "slavný" stůl moje představa se s tímto nedá srovnat. Hezké ale Seven Devils je lepší. A dost těch trailerů my už chceme první dííííl. Čím víc se to blíží tím víc se těším.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. března 2012
    Mne to desne seká :(
    zkus video na youtube
    upraveno 18. března 2012
    díky, to je už lepšie :)
    Paráda.
    -Zdá se mi to, nebo si podstatnou část videa usurpovala Daenerys pro sebe?
    -Vypadá to, že Sansa bude dostávat vážně slušnou sodu. Bála jsem se, aby tahle linie natočením neutrpěla a zatím to vypadá dost dobře.
    -A Jaqena jsem tam pořád nikde neviděla (Nemyslí si snad, že nám ta jedna mizerná fotka stačí?!).

Ještě čtrnáct dní. Já to nevydržim!!! ;D
    upraveno 18. března 2012
    Mne vadí, že akosi ani na fotkách furt nevidím Reedovcov... Ty... ak oni tých dvoch vyhodia zo seriálu tak ma naštvú....
    myslím že Reedů se nedočkáme.
    Minimálně v této sérii na 99% ne.
    upraveno 18. března 2012
    Ať je ... Velký Jiný :( Hnusáci... Takú zelenú dieru do deja nemôžu spraviť
    upraveno 18. března 2012
    Ak už majú taký problém, tak toho Jojena zahrám aj ja zadarmo, ale on tam musí byť aj s Meerou.. Na nich dvoch a na Jaquena som sa tešil :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. března 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.