Hra o trůny 2 - upoutávky

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
1235714

Komentáře

• upraveno 3. března 2012
    Už jsem jí do seznamu výše přidal, zatím v horší kvalitě. Ale zpracování týhle mě oslovilo mnohem víc, než ta minulá. Zajímavá hudba... A ty záběry z bitvy!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. března 2012
    Už se moc moc těším jak je tam bude Sandor vymlacet ve zpomalených záběrech.
    Znáte ten pocit, když objevíte nějakou úžasnou kapelu?
    Já vlastně pořád tápu, jestli se mi ta hudba líbí nebo ne, ale rozhodně to na první poslech zaujalo.
    Florence + the Machine a GoT... jsem s sedmém nebi, tohle mě hodně ale hodně potěšilo. Ještě jednu s No Light, No Light a budu naprosto spokojená :-)

A Tyrionovo „až se tvá radost promění v prach, pak budeš vědět...“ - lahoda pro mé uši :-)
    Já začínám být nadšená z Melisandry, záběr na 1:14 je naprosto perfektní...
    A kolem 1:25 bych to tipovala na Jeyne a Robba.
    Zajímavé už jsem fakt natěšený
    Varys: Moc, je zajímavá věc. Kdo žije, kdo zemře. Moc sídlí, tam kde v to lidé věří. Je to trik, jen hra stínů.
    Cersei: Někdy přemýšlím, jestli je tohle cena, za to co jsme udělali. Za naše hříchy.
    Jaime: Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele.
    Robb: Je to lepší než tři porážky.
    Tyrion: Za tohle ti ublížím. Přijde den, kdy se tvá radost obrátí v prach, a ty budeš vědět, že dluh je splacen.
    Arya: Každý se dá zabít.

Přeloženo narychlo, jen pro info, kdyby o to někdo stál Samozřejmě uvítám korekci od češtinářů :-)
    To první říká Varys, myslím.
    Elanne: Díky
    Lady Thaeresa: Ano, opraveno :-)
    WOW čím víc se to blíží tím víc se těším. A ukázka z hudbou Florence je velmi zajímavá
    Tahle upotávka se mi rozhodně líbí víc než ta minulá. Tak trochu z ní podobnej pocit jako ze Střetu králů - jako by se snad všechny postavy blížily k nějaký osobní tragédii.
    Známé mravenčení zpřed první série se konečně opět dostavilo. :)
    Miss Utahraptor:Yop, jsou to Robb a Jeyne. Všimněte si prosím, že jsme jí pořád ještě pořádně neviděli :D P.S. Já snad začnu mít Cersei díky Leně svým způsobem ráda... je boží.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. března 2012
    A já zase budu čím dál víc nenávidět ufňukanou naivní Sansu a Theona
    Já z té Jayne nemůžu... pořád mám pocit, že jí tam budou cpát, stejně jako to udělali s Ros.
    Já Sansu v první řadě moc nemusela ale ve Střetu a v Bouři jsem si ji docela oblíbila. Ale Theona toho si neoblíbím snad nikdy.
    Skôr zostrih predchádzajúcich trailerov s inou hudbou, ale celkom to funguje.
    Najlepší je posledný záber na Zimohrad. A ten song.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. března 2012
    Tak tenhle trailer se mi líbí
    prostě velice povedené jak trailer tak hudba zde si můžete poslechnout celý song
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. března 2012
    Už jsem psala, že i špinavý, zanedbaný, otrhaný a zbídačený Jaime je pořád sexy?
    A pokaždé, když vidím jak se na sebe Robb a Jeyne vrhají, tak Robb víc a víc ztrácí moje sympatie.
    Nevada: do puntíku přesně jsi to řekla...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. března 2012
    Proč se vrhá na Jeyne, když by se měl vrhat na tebe žejo :))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.