Už jsem jí do seznamu výše přidal, zatím v horší kvalitě. Ale zpracování týhle mě oslovilo mnohem víc, než ta minulá. Zajímavá hudba... A ty záběry z bitvy!
Varys: Moc, je zajímavá věc. Kdo žije, kdo zemře. Moc sídlí, tam kde v to lidé věří. Je to trik, jen hra stínů. Cersei: Někdy přemýšlím, jestli je tohle cena, za to co jsme udělali. Za naše hříchy. Jaime: Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele. Robb: Je to lepší než tři porážky. Tyrion: Za tohle ti ublížím. Přijde den, kdy se tvá radost obrátí v prach, a ty budeš vědět, že dluh je splacen. Arya: Každý se dá zabít.
Přeloženo narychlo, jen pro info, kdyby o to někdo stál Samozřejmě uvítám korekci od češtinářů :-)
Tahle upotávka se mi rozhodně líbí víc než ta minulá. Tak trochu z ní podobnej pocit jako ze Střetu králů - jako by se snad všechny postavy blížily k nějaký osobní tragédii.
Miss Utahraptor:Yop, jsou to Robb a Jeyne. Všimněte si prosím, že jsme jí pořád ještě pořádně neviděli :D P.S. Já snad začnu mít Cersei díky Leně svým způsobem ráda... je boží.
Už jsem psala, že i špinavý, zanedbaný, otrhaný a zbídačený Jaime je pořád sexy? A pokaždé, když vidím jak se na sebe Robb a Jeyne vrhají, tak Robb víc a víc ztrácí moje sympatie.
Komentáře
http://insidetv.ew.com/2012/03/03/game-of-thrones-seven-devils/
Cersei: Někdy přemýšlím, jestli je tohle cena, za to co jsme udělali. Za naše hříchy.
Jaime: Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele.
Robb: Je to lepší než tři porážky.
Tyrion: Za tohle ti ublížím. Přijde den, kdy se tvá radost obrátí v prach, a ty budeš vědět, že dluh je splacen.
Arya: Každý se dá zabít.
Přeloženo narychlo, jen pro info, kdyby o to někdo stál Samozřejmě uvítám korekci od češtinářů :-)
A pokaždé, když vidím jak se na sebe Robb a Jeyne vrhají, tak Robb víc a víc ztrácí moje sympatie.