who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Konkrétně školy v Ostravě se budou spojovat, aby dosáhly na ty peníze za výzkum.
Etopedie a Tyflopedie jsou jedny z podoborů speciální pedagogiky (etopedie je spíš související). Etopedie je o poruchách chování (ne duševní choroby), hlavní cíl je resocializace a reedukace (např. ve vězeních, výchovných ústavech...). Tyflopedie je "speciální pedagogika pro zrakově postižené".
Pedagogika volného času se zabývá aktivitami ve volném čase - zní to hrozně, ale týká se to všech nízkopraháčů, intrů, výchovných ústavů, táborů...
Sociální pedagogika je zaměřená na vliv výchovy a prostředí - vytvoření kvalitních podmínek pro výchovu (např. aby rodiče děti nemlátili, měli podnětově bohaté prostředí...) a taky resocializace+reedukace.
Sociální patologie a prevence se zabývá sociálními deviacemi a jejich prevencí.
Bohužel o těchto oborech tady nikdo moc neví (že vůbec existují) a hlavně je tady takové klima, že "tyhle obory tady nejsou pořeba".
Jmenuji se Zuzana, je mi 22, (ne)rozmazlený jedináček a původem ze (poslední dobou neblaze proslulého města) severu Čech. Už dva roky bydlím v UK, asi hodinu od Londýna, kdo bude poblíž, nechť se staví na kafe :-) Vystudovala jsem zdrávku a mám jeden rok na UJEPu, ze kterého jsem úspěšně utekla. Pracuji jako nanny a part-time překládám. Jsem závislá na cestování, čímž se perfektne hodím do Martinova universa, kde taky každý pořád někam jde...
K ASOIAF jsem se dostala asi před rokem a půl, kdy jsem na jeden dech, přelouskala ,,celou" sérii a následně se vrhla na seriál, který mě zatím nezklamal.
Očividně jsem pravým opakem Cersei, která je jedný z mých nejoblíbenějších postav. Proč se mě neptejte, nemám tušení, ale zájemci mohou provést psychologický rozbor, nikomu bránit nebudu :-))
Jinak tedy když už jsme u toho přiznávání hříchů, myslím, že mám na svědomí (byť jen spoluvinou - leč výraznou) už docela slušnou řadu celotáborových her oddílu vlčat, kterému pravidelně věnuji svou letní dovolenou (přes rok se bohužel zapojuji jen výjimečně)... a co je zásadní: bez příslušného VŠ vzdělání ve volnočasových aktivitách...
Takže volám sa Marcel, pochádzam z Oravy, mám 15rokov.
Medzi moje záľuby patrí hlavne futbal, knihy a poslednom čase aj nijaké kreslenie a grafika.
Toto je asi moj 4 príspevok na tomto fóru a ako som si všimol niesom jediný ktorý viac "čumí" ako prispieva :D
Ku knihe som sa dostal postupne , najskor som počul o seriáli ale nevenoval som tomu pozornosť, o niekoľko mesiacov neskor sme mali v škole debatu o knihách, kde mi triedny túto ságu odporučil ( a niekoľko týždňov mi spoileroval dej :D, )
Jo, abyste věděli, ugla se prej švédsky a norsky řekne sova. Leč tato Petrova přezdívka vznikla, když během hraní Dračího doupěte náš pán jeskyně (rovněž Petr a rovněž Icefire pozitivní) vymyslel dvě obludy nesoucí jména Ugla a Blab. Petr tehdy hrál krolla jehož jméno si už nepamatuju, obě tyto monstra zabil a jméno Ugla mu zůstalo asi jako válečná trofej.
Každopádně zdravím "Dalšího postaršího matematika, tys nám tu chyběl..."