Božínku, a mám o noční můry postaráno nejmíň na měsíc. Souhlasím, že chlapi dopadli MNOHEM líp. Z ženské půlky ještě jde Sophie a Emilia, ale třeba Maisie, nebo Michelle! Já vždycky říkám, že spousta herců vypadá MNOHEM líp ve "svých" filmech, než na různých akcích.
Sarven: V tomhle případě obojí. Profesionální fotograf by navíc nikdy neměl člověka fotit od kolen nahoru, což se tady stalo. U všech herců jsem viděla fotky, kde vypadaj o dost líp, takže ne, nejsou v civilu oškliví :D
Šaty Aryi samy o sobě špatné nejsou, ALE měla by je obléci až tak za 10 let a s punčochami (nejlépe neprůhlednými). Navíc jí živůtek vůbec nesedí (ikdyž má přes hrudník nápis, prostě to nesedí). Na ramena pelerínu (pléd nebo sako) a sukeň o 10 cm protáhnout). Ygritte by měla vyhodit černé triko a zvolit nějaké barevnější (vypadá vyblitě). Danny má krásné šaty, ale k jejímu odstínu kůže a vlasů špatnou barvu. Sansa má božské boty. A Ohařův (jsem degen) oblek okamžitě chci v poloviční délce :)
Rose Leslie je ale opravdu krásná, už se na Ygritte hodně těším. :) Zato Oona je ještě horší, než jsem si myslel... no co, snad se jim podaří ji do seriálu nějak zapasovat.
Se neděste, tak prostě vypadaj překvapivě jako lidi. Maisie Williams a Sophie Turner maj hezkou společnou fotku, Oona má podezřele hodně fotek a chlapům to ublížit nemůže. :)
S tím, že její postavu pozměnili, problém nemám. U dějový linky, kde se vyskytuje, je snad všechno včetně Jeyne popsaný záměrně docela vágně, takže si s tím můžou trochu pohrát. Se svojí vyzáží by Oona mohla hrát i mrchu... tohle ale dofám tou změnou scénáristi nemysleli, protože v předloze je Jeyne hlavně naivní... což bych na druhou stranu Ooně moc nevěřila. Možná to v seriálu bude postava, u který si diváci dlouho nebudou jistý, na čem jsou.
Přesně na tuhle notu to imo budou hrát, divák bude znejistěn, Jeyne bude mnohem víc jednat sama za sebe (aby se do toho nemíchaly další vedlejší role její rodiny) atd.
Alek: Myslím, že její máti zahlídneme, protože její roli nikdo jinej nezastane, aniž by to měnilo motivaci a smysl postav. Ale třeba to bude vdova a Jeyne jedináček. Třeba.
Komentáře
a souhlas se svoa, že dámám se ty roby moc nepovedly, to třeba Sandor se odvázal :-)
Edit: Omy, první strana skoro dole nebo tady http://www.gettyimages.se/detail/nyhetsfoto/rory-mccann-attends-the-dvd-launch-of-the-complete-first-nyhetsfoto/140173025
Ygritte by měla vyhodit černé triko a zvolit nějaké barevnější (vypadá vyblitě).
Danny má krásné šaty, ale k jejímu odstínu kůže a vlasů špatnou barvu.
Sansa má božské boty.
A Ohařův (jsem degen) oblek okamžitě chci v poloviční délce :)
http://www.thisislondon.co.uk/lifestyle/article-23805255-oona-chaplin-the-chaplin-kid.do
Tak mě napadá, jak moc se podobá představitelce Šae.