Hra o trůny 2 - upoutávky

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
1356714

Komentáře

• upraveno 1. března 2012
    som zhrozený.
    Robb mi na těch fotkách děsně připomíná Kotka.
    a souhlas se svoa, že dámám se ty roby moc nepovedly, to třeba Sandor se odvázal :-)
    Náhodou, představitelce Sansy to konečně sekne ;)
    Celkově jsem zklamán a udiven...Proč jsou tak oškliví? V seriálu vypadaj všichni líp...
    taky si myslím že jediná Sophie tedy Sansa tam vypadá docela obstojně.
    zlý fotograf, alebo zlé svetlo urobia veľa. ale to ako je oblečená arya je nechuté. byť moja dcéra, tak jej natrieskam :)
    Většinou oblíkání anglánů nekomentuju a v tomto případě je to víc než na místě :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. března 2012
    Madden mi tam hrozně připomíná Jasona Priestleyho ve starších sériích Bererly Hills.
    Božínku, a mám o noční můry postaráno nejmíň na měsíc. Souhlasím, že chlapi dopadli MNOHEM líp. Z ženské půlky ještě jde Sophie a Emilia, ale třeba Maisie, nebo Michelle! Já vždycky říkám, že spousta herců vypadá MNOHEM líp ve "svých" filmech, než na různých akcích.
    Sarven: V tomhle případě obojí. Profesionální fotograf by navíc nikdy neměl člověka fotit od kolen nahoru, což se tady stalo. U všech herců jsem viděla fotky, kde vypadaj o dost líp, takže ne, nejsou v civilu oškliví :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. března 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. března 2012
    Miss Utahraptor: Druhá strana dole
    Edit: Omy, první strana skoro dole nebo tady http://www.gettyimages.se/detail/nyhetsfoto/rory-mccann-attends-the-dvd-launch-of-the-complete-first-nyhetsfoto/140173025
    Krisa: To je Sandor, ne Gregor. :)
    upraveno 1. března 2012
    Arutha2321: Já myslela samozřejmě Ohařův :D Jsem degen:)
    upraveno 1. března 2012
    Šaty Aryi samy o sobě špatné nejsou, ALE měla by je obléci až tak za 10 let a s punčochami (nejlépe neprůhlednými). Navíc jí živůtek vůbec nesedí (ikdyž má přes hrudník nápis, prostě to nesedí). Na ramena pelerínu (pléd nebo sako) a sukeň o 10 cm protáhnout).
    Ygritte by měla vyhodit černé triko a zvolit nějaké barevnější (vypadá vyblitě).
    Danny má krásné šaty, ale k jejímu odstínu kůže a vlasů špatnou barvu.
    Sansa má božské boty.
    A Ohařův (jsem degen) oblek okamžitě chci v poloviční délce :)
    Tím se vše vyjasňuje. (tou chybou)
    upraveno 1. března 2012
    Miss Utahraptor: Jo, to jo :) Dneska mi nic nejde (všechno mi padá, říkám a píšu kraviny).
    Rose Leslie je ale opravdu krásná, už se na Ygritte hodně těším. :) Zato Oona je ještě horší, než jsem si myslel... no co, snad se jim podaří ji do seriálu nějak zapasovat.
    Arutha2321: Oona na naživo hezčí. Tady máš její dvě profesionální fotky, jestli nevěříš jejím ženským kvalitám ;)

http://www.thisislondon.co.uk/lifestyle/article-23805255-oona-chaplin-the-chaplin-kid.do

Tak mě napadá, jak moc se podobá představitelce Šae.
    upraveno 1. března 2012
    svoa00: Hezká je, jen mi přijde na Jeyne (a hlavně na Robba) moc "vyspělá" (bude to vypadat jako cucák a světoběžnice) :)
    Jeyne je tragicky obsazena...děs
    No nato že ještě nikde nebyla pořádně vidět tak uvidíme jak bude vypadat a jak hrát. třeba nás všechny mile překvapí.
    upraveno 1. března 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. března 2012
    Se neděste, tak prostě vypadaj překvapivě jako lidi. Maisie Williams a Sophie Turner maj hezkou společnou fotku, Oona má podezřele hodně fotek a chlapům to ublížit nemůže. :)
    S tím, že její postavu pozměnili, problém nemám. U dějový linky, kde se vyskytuje, je snad všechno včetně Jeyne popsaný záměrně docela vágně, takže si s tím můžou trochu pohrát. Se svojí vyzáží by Oona mohla hrát i mrchu... tohle ale dofám tou změnou scénáristi nemysleli, protože v předloze je Jeyne hlavně naivní... což bych na druhou stranu Ooně moc nevěřila. Možná to v seriálu bude postava, u který si diváci dlouho nebudou jistý, na čem jsou.
    Přesně na tuhle notu to imo budou hrát, divák bude znejistěn, Jeyne bude mnohem víc jednat sama za sebe (aby se do toho nemíchaly další vedlejší role její rodiny) atd.
    Alek: Myslím, že její máti zahlídneme, protože její roli nikdo jinej nezastane, aniž by to měnilo motivaci a smysl postav. Ale třeba to bude vdova a Jeyne jedináček. Třeba.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.