To doufám. Hlavně aby mi nezavřeli uloz.to já vím jak všichni opovrhujou ščeským dabingem však já taky ale někdy prostě nemám náladu na čtení titulků a věci s CZ dabingem nejdou jinde moc dobře sehnat :( JInak co myslíte vyplatí se s02 stahovat v 720p? a jaký je vlatně rozdíl mezi obyčejnou 720p verzí a web-dll verzí?
Zjednodušeně řečeno, rozdíl je v rozlišení obrazu. A jestli se to vyplatí nebo ne, to záleží na čem si to pouštíš (tj. velikost a rozlišení tvého monitoru / TV).
Velikost obrovská :) (jedná se o 4:3 monitor z 90. let minulého století který má sice dobrou úhlopříčku ale jinak obraz už bohužel nic moc) a rozlišení 1080x768
To moc smysl nemá, zvlášť když máš nastavené takové rozlišení. Na druhou stranu, já jsem si stahoval první serii v HD a pouštěl na svém notebooku (14", rozlišení 1366x768).
ACTA nemá s událostmi poslední doby (okolo megauploadu a dalších file hosting serveru) příliš společného.
paul-cz: Jo, s tím souhlasím, A myslím si, že nakonec neprojde, páč ji nepodepíšou všechny státy EU. Celkem v to i doufám. A už jsme zase totálně off topic :)))
pozor, to boli tri odpovede, na tri otázky. ty máš asi na mysli "rozhodné možno" a podobné skvosty :)
jeden z predošlých šéfov v mojej práci - brazílčan - bol povestný, že keď sa ho opýtali na názor, že či je to ok - ako kreatívneho riaditeľa - tak odvetil: Mejby, ... but i dont know....
Komentáře
ACTA nemá s událostmi poslední doby (okolo megauploadu a dalších file hosting serveru) příliš společného.
Game Of Thrones: Season 2 "Cold Winds" Teaser.
Opakování budiž matkou moudrosti.
jeden z predošlých šéfov v mojej práci - brazílčan - bol povestný, že keď sa ho opýtali na názor, že či je to ok - ako kreatívneho riaditeľa - tak odvetil: Mejby, ... but i dont know....
Brazilec taky dobrý, to si zapamatuju pro svého šéfa :)