Takže ubožátko Sansa přece jenom bude drsně mlácená. Bože, připomněli mi, jak tu malou blonďatou svini nesnáším... Jinak atmosféra super, na Stannise si musím zvyknout a Dinklage je znova boží. Škoda, že Catelyn při tom "Tos mě teda pěkně nasral" někdo vyruší, ale co bysme bez Malíčka dělali... eh.
páči sa mi to. páči sa mi, že apríl je stále bližšie. a páči sa mi, že vrátili do hry môj obľúbený obraz z prvej knihy - malý Tyrion vrhá obrovský tieň na Zimohrad.
A mně se to líbí. Vlčci ani dráčci nebyli, ale to jsem ani nečekala (jen si to moc přála). A ta hudba!, tu bych si vydržela pouštět hodně dlouho dokola.
Amaroun: Styď se... Teaser se mi líbil. Chtěl bych samozřejmě vidět víc s delšími záběry, ale mělo to atmosféru. Lannisterové jsou opravdu dobře vybraní. Jen z těch krátkých záběrů je vidět, jak úžasně ten blonďáček (zapomněl jsem jméno) hraje uchylného Joffreyho. Je stejně dobrej jako Lloyd a ten byl excelentní.
Komentáře
Tak povidejte, na co se těšíte nejvíc? Co/koho by nám měli ukázat?
"Thumbs up if you wanna snap Joffrey's scrawny neck every time his *&$(%*(^*#$'s face come on."
a jsem trochu zmatený, že je označen jako Teaser - chybka toho kdo ukládal?
jinak docela fajn, ale mel bych pár výhrad...
ta Catelyn a Malíček - WTF?
Spíš blbá nebo navedená. Ještě váhám.
heavy_head: Myslím, že tvoje očekávání byla trochu moc vysoko. U mě to splnilo zhruba to, co jsem čekala.
flanker.27: Jo, mám i grif na ruční hašení svíčky. A slabost pro rubíny :D Smůla je, že Mel bych spíš zakroutila krkem, zvlášť po Tanci.
Teaser se mi líbil. Chtěl bych samozřejmě vidět víc s delšími záběry, ale mělo to atmosféru.
Lannisterové jsou opravdu dobře vybraní. Jen z těch krátkých záběrů je vidět, jak úžasně ten blonďáček (zapomněl jsem jméno) hraje uchylného Joffreyho. Je stejně dobrej jako Lloyd a ten byl excelentní.