Skvělá práce, konečně může můj monitor oficiálně kopat za Starky. Chtělo by to taky něco s Noční hlídkou, i když si nevybavuji jaký je jejich znak, mohla by tam být taky třeba část slov přísahy.
ešte raz dík. pridávam tullyho a karstarka do zbierky. je mi ľúto mať iba jeden, tak som to šupol do foldra, nech sa to každých 5 min mení. občas to hodí pekne kontextovú záležitosť, ako keď nahnevane búcham telefónom o stôl a na pc skočí hear me roar! :)
Je to tak dobrý, že jsem si z toho nakonec taky udělal koláž pro plochu a spořič - jen škoda, že na Macu plochu cca 95 % pracovního času vůbec nevidim...
Taky gratuluju a děkuju za opravu Martellů na G+. Ještě by to chtělo opravit ty Karstarky pls :) Na koho se chystáš dál? Já bych byl velice vděčnej za zbytek severu, takže Umbery, Boltony a Manderlye. Jen si nejsem jistej, že všichni z nich mají svá slova... Btw podle mě se ti nejvíc povedly walpapery Baratheonů a Targaryenů.
Když si zobrazíš konkrétní obrázek, tak dole pod ním (ještě pod názvem alba) je odkaz možnosti - po kliknutí se rozbalí nabídka a je tam volba stáhnout plnou velikost.
Komentáře
1. Greyjoy
2. Baratheon
3. Mormont
http://www.604republic.com/design/i_love_wf_winterfell
I love... the Twins! :D
Je to tak dobrý, že jsem si z toho nakonec taky udělal koláž pro plochu a spořič - jen škoda, že na Macu plochu cca 95 % pracovního času vůbec nevidim...
Na koho se chystáš dál? Já bych byl velice vděčnej za zbytek severu, takže Umbery, Boltony a Manderlye. Jen si nejsem jistej, že všichni z nich mají svá slova...
Btw podle mě se ti nejvíc povedly walpapery Baratheonů a Targaryenů.