Ten Ohařov súboj už riešili na Westeros.org. Je to vra) turnajový súboj na Joffreyho dni mena. Nahrávajú tomu tí nečinní diváci. A tie oblaky ma tiež mätú :)
Vážně doufám že Mel a Stannise neukážou protože to by uplně rozbilo Stannisovu knižní podobu, jak řekl Cressen v Prologu: "Svoji manželskou povinnost vykonal jednou či dvakrát do roka ale žádnou radost mu to nepřineslo."
A co se týče melisnadry tak vybrali dobře. A samožřejmě už se těším na Liama Cunninghama.
A ta scéna v 0:55 mi přijde pro turnaj nesmyslná. Proč by probůh bojovali na hradbách? A druhá věc co mě tam mate je, že ten rytíř se psy na štítu (imho to fakt není Ohař) drží zbraň v levé ruce. Navíc je to sekyra nebo nějaký palcát.
wau, do toho teaseru se vlezlo fakt hodně, spoustu jsem toho nepostřehla :) montezuma, dík, přesně tenhle zářez skalpelem jsem potřebovala ;) (Tyrion těch bludišťáků ve střetu posbírá hodně :))
Komentáře
A tie oblaky ma tiež mätú :)
A co se týče melisnadry tak vybrali dobře. A samožřejmě už se těším na Liama Cunninghama.
Add Margaery... tak třeba se Renly přemoh, i když žádný velký potěšení z toho neměl :D
(Tyrion těch bludišťáků ve střetu posbírá hodně :))
EDIT: Ale podíváme a ne že ne! 1. sérii mám v normální kvalitě ale zdá se mi že druhou si stáhnu v 720p.
Hudba k videu je fajn, jako teaser to celkově působí dobře.