OBRÁZKY EDIT: nakonec je ani přepracovávat nemusím, protože o moje návrhy pro řadu ICEFIRE není zájem, takže pak jen udělám nějaký fan wallpaper pro všechny a kdo chce tak si ho bude moci stáhnout na plochu do pc
Možno by mohol niekto urobiť amatérske prebaly na všetky diely a dať ich na stiahnutie. Komu sa nepáčia prebaly od nakladateľa môže si vytlačiť a použiť amatérske. Asi by málokoho prekvapilo, ak by tie fanúšikovské neboli lepšia ako profesionálne.
Mě by hodně zajímalo v jakém časovém horizontu přibližně tu novou brožovanou verzi hodlají vydávat a hlavně jestli tam konečně budou opravené ty chyby jak slibovali už do verze v pevných vazbách.
A taky jak se tohle vydání dopadne, když se nedohodnou s Američany a Tanec s draky vyjde jen jednosvazkový v pevné vazbě.
To by mě taky zajímalo, protože koupit si novou verzi a pak u dalších dílů (dají-li Staří bohové, Sedm, R´hllor, Velký JIný apod., že se jich i dočkáme) by vydavatel opět změnil obálku, to by mě asi trochu nakrklo.
Teda nemůžu říct, že by nové obálky knih nebylo hezký, ale proč zase začínají s něčím novým už v rozjetým vlaku? To má mít každý díl serie jené zpracování? No to to bude vypadat... Nic mě nedokáže naštvat víc, než když si pořídám několik knih ze serie a oni bud udělají jiné vydání následujících dílů, nebo celé cerie (ano, měl bych aspon možnost celou serii ucelit, ale kdo na to má brát? několik vydání od knih za 500,- + nepotřebuju a ani na to nemám).
Já mám Hru v dvojsvazkové verzi a zbytek si koupim ve vázané. Jinak novou hru už si kupovat nebudu jsem s tou dvousvazkovou spokojený a kupovat si novou mi přijde zbytečné. A že se nehodí do knihovny... Ale ano hodí jen je maličko Jiná :)
A kde to teda čtete? =) E-booky? Já sem si pořídil novou jednosvazkovou verzi s pevným přebalem, ale když začínají dělat nové vydání, tak doufám, že ty jednosvazkový dovydávaj. To bych se asi fakt nas***-štval.
prosim vas ako je to s tou Hostinou??? mala vyjst 31.1.2012 a nikde nic a zrazu uz 31.5??? aj som si ju uz predobjednal ale nikde nieje nic jasne napisane a to ma stve :(
neviete nahodou kedy by mal vyjst Tanec s draky?? Vravelo sa ze zaciatkom jari, ale ked hostinu vydaju az niekedy v lete, posunuli aj vydanie tanca na neskor??
Komentáře
A taky jak se tohle vydání dopadne, když se nedohodnou s Američany a Tanec s draky vyjde jen jednosvazkový v pevné vazbě.