Vyjádření Talpressu k novému vydání Písně ledu a ohně

upraveno 5. února 2012 v Překlady
1141517192025

Komentáře

• upraveno 31. ledna 2012
    To tvoje je hnus, talpress to má o hodně lepší.
    8sin: Čo je, povedal by som, rozhodne škoda.
    OBRÁZKY EDIT: nakonec je ani přepracovávat nemusím, protože o moje návrhy pro řadu ICEFIRE není zájem, takže pak jen udělám nějaký fan wallpaper pro všechny a kdo chce tak si ho bude moci stáhnout na plochu do pc
    Možno by mohol niekto urobiť amatérske prebaly na všetky diely a dať ich na stiahnutie. Komu sa nepáčia prebaly od nakladateľa môže si vytlačiť a použiť amatérske. Asi by málokoho prekvapilo, ak by tie fanúšikovské neboli lepšia ako profesionálne.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 31. ledna 2012
    A to pozadí, co jsi použil je taky z tvoji dílny? Důležité je, jakou licenci použili autoři těch obrázků.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. ledna 2012
    Mě by hodně zajímalo v jakém časovém horizontu přibližně tu novou brožovanou verzi hodlají vydávat a hlavně jestli tam konečně budou opravené ty chyby jak slibovali už do verze v pevných vazbách.

A taky jak se tohle vydání dopadne, když se nedohodnou s Američany a Tanec s draky vyjde jen jednosvazkový v pevné vazbě.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 31. ledna 2012
    To by mě taky zajímalo, protože koupit si novou verzi a pak u dalších dílů (dají-li Staří bohové, Sedm, R´hllor, Velký JIný apod., že se jich i dočkáme) by vydavatel opět změnil obálku, to by mě asi trochu nakrklo.
    Na FB píšou, že květen-červen, měl by být i nový překlad.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. ledna 2012
    Montezuma3: To jo, ale už by to tam chtělo nějaky novy. Tyhle na ploše už mám příliš okoukany. :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. ledna 2012
    Montezuma: Kašli na to, nahoď :)
    Teda nemůžu říct, že by nové obálky knih nebylo hezký, ale proč zase začínají s něčím novým už v rozjetým vlaku? To má mít každý díl serie jené zpracování? No to to bude vypadat... Nic mě nedokáže naštvat víc, než když si pořídám několik knih ze serie a oni bud udělají jiné vydání následujících dílů, nebo celé cerie (ano, měl bych aspon možnost celou serii ucelit, ale kdo na to má brát? několik vydání od knih za 500,- + nepotřebuju a ani na to nemám).
    No já to právě hodlám řešit až po tom, co to Martin dopíše, na moje penízky si jenom tak nepřijde. Tak za deset let si o ságu napíšu Ježíškovi :P
    upraveno 31. ledna 2012
    svoa00: Tak, tak. Podpora autora je fajn, ale kdo by pak podporoval můj trávící systém :)))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. ledna 2012
    Já mám Hru v dvojsvazkové verzi a zbytek si koupim ve vázané. Jinak novou hru už si kupovat nebudu jsem s tou dvousvazkovou spokojený a kupovat si novou mi přijde zbytečné. A že se nehodí do knihovny... Ale ano hodí jen je maličko Jiná :)
  • upraveno 1. února 2012
    A kde to teda čtete? =) E-booky? Já sem si pořídil novou jednosvazkovou verzi s pevným přebalem, ale když začínají dělat nové vydání, tak doufám, že ty jednosvazkový dovydávaj. To bych se asi fakt nas***-štval.
    upraveno 1. února 2012
    Maliky: Jednosvazkové pevné dovydají (teda aspoň zatím hotový 5. díl). To, co se možná změní je brožováná dvousvazková verze (původní stará)
  • upraveno 1. února 2012
    prosim vas ako je to s tou Hostinou??? mala vyjst 31.1.2012 a nikde nic a zrazu uz 31.5??? aj som si ju uz predobjednal ale nikde nieje nic jasne napisane a to ma stve :(
  • upraveno 1. února 2012
  • upraveno 1. února 2012
    neviete nahodou kedy by mal vyjst Tanec s draky?? Vravelo sa ze zaciatkom jari, ale ked hostinu vydaju az niekedy v lete, posunuli aj vydanie tanca na neskor??
  • upraveno 1. února 2012
    Hostina i Tanec mají dle Talpressu stále termín jaro 2012, nevěřte e-shopům. Konkrétně Hostina duben-květen, Tanec květen-červen.
  • upraveno 1. února 2012
    tak jún už nie je jar :), myslel som, že to skúsia okolo druhej série tv,
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.