Trailer k 2. řadě Game of Thrones

upraveno 28. března 2012 v 2. řada
12357

Komentáře

• upraveno 30. ledna 2012
    :-) Já vím, jak jsi to myslel. Nemyslel jsem to z dlouhodobého hlediska. Ale sem tam. Právě, že to dělá každý. Občas. Někdo se čtením uklidňuje. Odpočine si u toho po namáhavém dni v práci. Takže ta hranice je spíš nejistá. Nejde říct - tak, a od této chvíle už zanedbávám svoje blízké, takže s čtením přestanu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. ledna 2012
    "Táhni stará, teď to dělám s Cersei." :D To je tak skvělá věta, hrozně bych ji chtěla někomu říci (škoda, že nejsem chlap) :D
    Omlouvám se za malý off-topic, ale dávám HBO jedničku s hvězdičkou za ten trailer. (pro mě je to trailer. Teaser je pro mě něco na způsob těch tuším prvních dvou teaserů na S1 a ten první na S2.)
    Líbí se mi atmosféra, střih, vybrané záběry, hudba, v podstatě vše. Hodně mě to navnadilo.
    Ne, ty off-topic rozhodně nejsi. :-)
    Jinak mně se ta upoutávka už taky líbí. Že bych přece jen zkouknul první sérii? :-)
    heade, ty jdeš nějak do sebe. Nejdřív to srdceryvné a moralizující vyjádření a teď takový odvážný slib. Tak šup, hybaj stahovat, pokud ještě nějaký servery fungujou :-)

Tak já budu taky offtopic. 2. března nás čeká 16minutový pohled za scénu natáčení druhé řady. Tomu říkám hozená rukavice do diskuze teaser-trailer :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. ledna 2012
    Tak zatím jsou mimo provoz jenom megaupload, filesonic a fileserve, ne? Hoši z FBI nezahálejí.
    (A příště si dobře rozmysli, jestli sem dáváš teaser nebo trailer, dělá to pak mezi návštěvníky zmatek).
    No to si v tom musej udělat pořádek soudruzi z HBO. Nejdřív, že trailer, pak to označej jako teaser Shadow, te'd k večeru už to je preview You Win or You Die... Do toho ty mrazy... winter has come.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. ledna 2012
    upraveno 30. ledna 2012
    A taky přihodím jedno OT. Tenhle trailer měli vysílat před seriálem Luck. Nevíte někdo, jestli opakovali ten pilotní díl, který šel už v prosinci? Protože epizodu 2 se mi nedaří najít.
    Kde tam je Brienne? Tak od půlky (přesněji od Varyse s Tyrionem) se naprosto ztrácím a nestíhám.
    upraveno 30. ledna 2012
    Nevada: Podle imdb opakovali 1. díl, 2. půjde až 5.2. ( http://www.imdb.com/title/tt1578887/episodes )
    upraveno 30. ledna 2012
    brbr: Já bych řekla, že Brienne je tak kolem 0:56-0:57 (polejvanej Theon, rána, soulož, Brienne), ale fakt si nejsem jistá, vůbec nestíhám.
    brbr: http://www.westeros.org/GoT/Gallery/Entry/3175/
    Alek: škoda, že až v marci.
    brbr: Po Theonově "křtění". Cca 56 sekunda. Teda aspoň myslím. :-)
    upraveno 30. ledna 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. ledna 2012
    U mě doma. Mám pocit, že mi na balkoně pochodujou Jiní. Ještě že mam valyrijskou ocel na stěně :-)
    Krisa, Macejko, head: Dík, už jsem to pochytila.
    Stále si nemôžem pomôcť: Brienne bude badass. Veď takú ranu by nedal snáď ani Gregor :)
    upraveno 30. ledna 2012
    Nevada: To znám :)
    Kdo je v tom souboji na mostě? 55 s. Vypadá to na nějakého Baratheona (podle brnění)
  • upraveno 31. ledna 2012
    Přidávám se do klubu k těm, kteří mají plnou hlavu vlastních verzí teď konkrétně AGOTu a v imaginárním světě semtam žijí. Většinou si vybírám kontroverzní postavy a s těma pak šachuju. :) Ale tak tahle hra s fantazií (úchylka chcete-li) se určitě týká všech vášnivých čtenářů, no ne?
    Když navážu, co ste tady trochu řešili, tak mi přijde stejně zvláštní, že lidi raději v myšlenkách utíkají do válkou zmítané vymyšlené země, když v reálném životě se tématům války vyhýbají. A je tam samozřejmě mnohem více těchhle protikladů... hold fantazie nezná logiku :)

Venku mrzne, že bys ani Jiného nevyhnal ven. Starkové mají nakonec vždycky pravdu :)
    Taky bych řekla, že to je Ohař. Nedávno tady bylo jedno video s podobným záběrem, nikdo právě nechápal, s kým že to Sandor bojuje na mostě.

heavy: no záleží na druhu neštěstí, myslím, že v tom válečném si nikdo zrovna nelibuje. V tom bude něco jiného :)
    Velice se mi líbí scény, které byly do traileru vybrané (nebo alespoň ty, co trvají více než půl vteřiny a jsem schopná je zaznamenat :) ) Např. Cersei jak ji ochraňují zlaté pláště, sadistický pohled Joffreyho a Sansy je mi vážně líto, ten strach ji fakt věřím.
    Zpočátku mi vadil herec Varyse, pořád jsem se nemohla rozhodnout, jestli mi nepřipadá spíš jako drsný skinhead než mírumilovný eunuch, ale teď už k němu nemám výhrady. A Dany má v traileru dobrý (naštvaný? odhodlaný?) hlas.
    Poznáte někdo, kdo to spolu bojuje v tom posledním záběru v 55. vteřině?
    A všimli jste si těch divných severských mraků cca v 13 vteřině, vypadají jak tornáda :)
    upraveno 31. ledna 2012
    upraveno 31. ledna 2012
    Marišiel: Taky jsem se divila, co to tam je na obloze za hřiby :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.