FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Zítra to bude hodně nejednoznačný pro koho fandit(u mne)... Federer je co se týče stylu můj favorit.. Je to pořád nejelegantnější a na pohled nejednodušší tenis :-)
Tak snad aspoň s Federerem to stihnu a věřím, že ho B. dá, už to dokázal x-krát, umí na něj.
dúfam, že si popodišiel k plátnu a ešte pre istou ukázal, ktorý to je :)
No a Barošova žlutá karta na lavičce - to byla třešnička. A Bílek ho ještě odmění vyslánim na hřiště - já bych mu v tu chvíli řek, ať se sbalí a vyrazí domu pěšky. Grrr :-)
Co udělal Babroš? Já jsem se na druhou polovinu nedíval.
Baroš zaperlil, když při rozcvičce za čárou zadržoval míč, tak dostal žlutou...
A s tím útokem, když se hraje jen na jednoho hrota, tak co tam sám má dělat? Pekhart to zvládnul dobře, odvedla maximum. A Baroš šel na plac, protože Pekhart byl úplně vyšťavenej. Koho jinýho tam měl dát? To nebyla žádná odměna ale nutnost.
Jinak parádně zahrál Jiráček a Čech. Dobrý výkon předvedl Plašil i Rosický. Pilař hraje dobře, ale pořád si myslím, že to ještě chvilku bude trvat než se do toho všeho dostane. Přeci jen před necelým rokem hrál ještě v Hradci. :)
A je fakt strašný co tam mají za "experty" ve studiu. Ten Karoch nedokázal absolutně nic a bude tam kritizovat jak kdyby byl kopie Pelého.
Jsou to pitomci, si to nemohli nechat v kabině?