FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Tohle bude průser, ty naši šmudlové neuhrají ani bod a v žebříčku Fifa se propadneme až bůh ví kam.
Alespoň jsou všechny zápasy hned vedle ve Wroclawy. Takže budou velký řežby Česko-Polský hooligans a cestou zpět si koupíme levnější benzín a máslo :-)
zlý deň pre new york, zlý deň pre GRRM. a ešte k tomu presne na Štedrý deň sa Giants a Jets stretnú v mestskom derby a ten čo prehrá pravdepodobne končí sezónu. to budú smutné vianoce u martinovcov...
a pre neznalcov NFL, týždeň starý článok o tom, že celý Westeros fandí NFL. inými slovami:
Starkovci porazili Arryn, Lannisterovci sú už mimo, Dothraki nečakane zvíťazili nad oceliarmi z Kings landing...
http://grrm.livejournal.com/258190.html
Kdybych měl rozepsanou knihu. Zabil bych pár postav.
Diváci jsou s toho docela vedle
jinak ani já v tom neviděl žádnej úmysl
Ale jinak mi tohle chování na Berdychovi taky vadí. Nedokážu mu proto upřímně fandit.
Nadala by mohl porazit.. Přece jenom to není antuka...
Právě třeba Djokoviče moc nemusím - tak snad se s ním někdo vypořádá před finálem.
Jinak například se říká nebo jsem slyšel že takový Federer je na kurtu sice sympaťák, ale mimo kurt je dost arogantní. A u Nadala je to zas naopak.. Mimo kurt je strašně příjemný člověk - což bych netipoval
Koho nemůžu vystát je Baghdatis a hlavně Murray (a hlavně jeho Mámu) - ty mi připadají dost nesympatický
Tak snad aspoň vyjde moje vysněné semi-finále Wozniacka-Radwancka, Sharapova-Kvitová.
A ve čtyřhře bych si moc přál finále Kirileko, Petrova vs Hlaváčková, Hradecká nebo Radwanská, Hantuchová. muhehe
http://grrm.livejournal.com/261276.html
nuž a GRRM je fanúšik starej školy, tzv. heavy defense - kde padne málo bodov a obrany v podobe silných chlapov tvrdo ničia útočníkov. - tam niekde vznikol Gregor Clegane možno - pravda bez psychopatie, naopak americký futbal je veľmi inteligentný a strategický šport, ktorý (opätovne) najviac pripomína šach a boj armád. aj sa tomu vraví obrnené šachy.