Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nějak ho nelituji parchanta... Ovšem ani neobhajuji ten rozběsněný dav...
E.Young: Je mi jasné, že to tak (nějak) bylo. A o tom to právě je :)
Kaddáfího nemám důvod litovat. Ale na druhou stranu se docela "těším", až se tam k moci dostanou radikální islamisté, kteří za rozpoutáním revoluce pravděpodobně stojí, a pronto vypoklonkují frantíky i amíky a ještě na ně udělají dlouhý nos. A ti budou se skřípěním zubů muset vyklidit pole, jinak neuvidí z ropy ani kapku (o což jde především Francii).
Přeloženo: Odvádíme na průběžný důchod X. Ministr uklidní, že nedá soukromému fondu z tohoto průběžného X nějaké X/20. Jednou větou ovšem dodá, že k tomu průběžnému X přibude kapitálové Y.
Přitom je to vlastně v rozporu s tím, jak byla reforma prezentovaná původně, protože až donedávna to bylo prezentovaný tak, že se občan bude moct rozhodnout část odvodu nedávat do průběžného systému, ale kapitálového fondu.
Proto se někdy mluví o tom, že vězení v USA nahrazuje sociální systém. Musíme si přitom uvědomit, že řada vězení v USA je již soukromejch a je to docela lukrativní byznys. V roce 1970 byl počet vězňů v USA jen asi 200 000. Tehdy soukromý věznice neexistovaly :) (samozřejmě dloubnutí, ale k zamyšlení to je).
Ještě k tm pčeplněnejm věznicím u nás - víte, že průběžně cca 7000 odsouzenejch jaksi nemůže nastoupit trest, protože pro ně prostě neni místo a musej čekat, až se uvolní?
Myslim tim, kdo dava penize na ty vezne?
Jen jsem chtěla poznamenat, že slečnu v převleku za Daenerys jsem viděla i na deviantartu. Má tam plno cosplay fotek:)