Tanec s draky
Diskuze napříč celým (!) Tancem s draky, žádná omezení, začerňování apod. Případně i pro ty, kteří prostě jen rádi přeposílají spoilery. Pokud zrovna Tanec čtete a bojíte se, že se dozvíte něco dopředu, není tohle správné místo pro vás.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
"Faakt? Tak Jon opustil Nočnú hliadku a stal sa lordom zo Zimohradu. to by som nečakal. Ten stanis je super" dúfam, že som úplne mimo :)
To Martinova obliba nechávat jeho postavy neustále opakovat nějaké fráze už mi pomalu začíná lézt na mozek.
V každé kapitole dany alespoň 20x vysloví, že je "jenom mladá dívka, která o takových věcech nic neví"
V každé Jonově kapitole padne nejméně 30x hláška, u které jsem doufal, že se smrtí Ygritte navždy zmizí z dalších knih, ale bohužel se tak nestalo. A tak člověk musí i bez Ygritte neustále číst "ty nevíš nic jone sněhu"
Tyrion pro změnu v každé kapitole několikrát prostřídá "wherever the whores go" a tu druhou hlášku o zlatě a ženských.
A mohl bych vyjmenovat asi dalších 30 takových :-D
"Ano, je to známo" :D
Naštěstí v dalších kapitolách už s tím tolik neotravuje.
Přece si nemyslíš, že je naprosto jistý, že v tom dopisu byla samá pravda... Podle mě žádná bitva nebyla, protože
1)bitva nebyla v knize přímo
2)Ramsay nezajal Theona ani Jeyne(kteří byli v táboře Stannise)
3)Ramsay je největší svině v SoIaF a lhát mu určitě nedělá problém
Jsem zvědavá, co vznikne z "beware of perfumed senechal". Měla jsem teorii, ale ta ztroskotala.
Ze začátku vypadal na důležitou postavu, stejně jako Quentyn, ale pokud se do konce nic nestane, jsou tam jenom jako křoví. :-)
Je to tam samý Smraďoch a o deodorantu slyšeli jenom eunuchové, zrádní senešálové a jiné pochybné postavy. :-)
http://farm7.static.flickr.com/6127/5937718041_6a69c09c84_o.jpg