Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
1356715

Komentáře

• upraveno 9. července 2011
    Jarlo: Hádám, že tvoje nejromantičtější oslovení manžela je: "Můj vítězi v pohlavním výběru" nebo "Ty moje úžasná kombinaci alel"
    nevado, zůstaň hloupá - sluší ti to :-))
    Chmure - a od kdy se vzdělání a inteligence vylučuje s romantikou ? :-)
    Vždyť má pravdu, to by pak nemohly mít ženy orgasmus ani s vibrátorem (pokud tedy nechceš tvrdit, že s ním chtějí mít dítě). :-)))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. července 2011
    Nepovažuju se za iracionálního vola, ale než chodit do postele přespříliš vybaven teorií (úplně to vidim - "hele, teď abys mě otěhotněl, musíš mi deset minut třít bradavky, pět minut masírovat poštěváček, pak vložit A do B a rychlostí íránského kulčíka ve třech polohách se uvolnit - no co tam stojíš jako opařenej, dělej"), tak to radši zůstanu hloupej spolu s Nevadou. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 9. července 2011
    Pokusila jsem se si tu "konverzaci" představit. Dík :o)))
  • upraveno 10. července 2011
    Flankere - takhle ne :-))
    flanker: Hustej postup
    upraveno 10. července 2011
    Hustota musí bejt přiměřená, ani moc zahuštěný, ani moc řídký.
    Flankere: To máš popisuješ, jak se dělá pudink, ne? Sis spletl topic:-)))
    upraveno 10. července 2011
    Chmur doznává, že láska prochází žaludkem :)
    Nedostatek obojího - láska i jídlo - se projevuje jako hlad :-D
    Při sexu (orgasmu) i nacpání břicha se uvolňují podobné hormony štěstí..
  • upraveno 11. července 2011
    Hm...nechci rušit vaši diskuzi, ale abych přidala svůj názor. Pro mě existují jen Starkové...Robb nebo Ned..to je jedno, oba jsou naprosto ideální. :)
    upraveno 11. července 2011
    Známka vytříbeného vkusu :)
  • upraveno 12. července 2011
    Hmm, zajímavá debata:-D
    Hoši pro zábavu - Loras, Renly a Khal Dorgo (za předpokladu, že by vykopal z blízkého okolí veškeré obecenstvo).
    Chlap pro život - Jon (zajdy já ráda), navíc dle knihy nebude ani úplné "postelové" dřevo, takže ideál. Případně i Eddard, kterýžto, jestli se dobře pamatuju, není v knize ani zase příliš starý (když to vztáhnu k sobě).
    Tak na jednu noc, stáhněte mě třeba z kůže, ale Theon Greyjoy z doby prvního dílu. Ale Renly by taky nebyl k zahození.
    A na celý život Jon Sníh (o pár let starší) nebo Jorah Mormont (o pár let mladší). Koneckonců, ani Malíček by nebyl úplně vyloučený.
    Ale jako genetický materiál chci kombinaci Tyriona a Eddarda.
    Na jednu noc bych brala Jaimeho Lannistera. Bohužel nevím, jak by se vypořádal se svou nechutnou věrností vlastní sestře. :)))
    Pro život a rodinu jsou nej asi Starkové - Ned a Jon. I když povahově mi nejvíc vyhovuje další Lannister - Tyrion. Jako genetický materiál pro děti bych to s ním ovšem neriskla. :)))
  • upraveno 15. července 2011
    Tak on zato jistě trochu vlastně hodně mohl. Jednak polovina jejich genů pochází od něj a jednak se jistě podílel na jejich osobnostním růstu nebo spíše pádu. Ale to neznamená, že to byl špatný manžel. Určitě svou ženu miloval, protože se i mnoho let po její smrti neoženil, i když by to pro něj jistě bylo výhodné.
    upraveno 15. července 2011
    Na vývoji charakterů svých dětí, hlavně Jaimeho a Cersei, má Tywin přímo obří zásluhu díky své povaze a jednání. Ovšemže za to mohl.
    Lannisterské geny mají jeho potomci navíc z obou stran, nezapomínejme, že se Tywin oženil se svou sestřenicí.

S tím ženěním bych to viděla spíš naopak. Co by muže bohatého a mocného jako Tywin Lannister motivovalo se znovu ženit? Když pomineme touhu po dalším dědici, tak nic. V království je jen 6 dalších rodů, které se mu mohou rovnat postavením, z toho jen Starkové, Arrynové a možná Martellové jsou zároveň i rodem stejně starobylým jako vznešeným. A ani v jednom z těch rodů pro něj imho nebyla vhodná nevěsta.
    Nevado: Moc, spojence - a opět moc, další děti - potencionální šiřitelé moci...Co třeba Tyrellové? Mace má několik sester. Tyrellové se mocí, bohatstvím i vznešenosti Lannisterům takřka vyrovnají...
    upraveno 15. července 2011
    I přesto by bylo výhodnější se oženit, protože by nic neztratil, ale naopak získal...Nemyslím si, že by Tywin Tyrelly neakceptoval...Víc dětí znamená, že nějaké přežije..viz. Starkové...
  • upraveno 17. července 2011
    upraveno 17. července 2011
    Zvrhlíku :o)))
    upraveno 17. července 2011
    Zkumavky dneska zvládnou ledasco :)
  • upraveno 17. července 2011
    Čímž jsme vyřešili tajemství skutečné Jonovy matky?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.