Já rostu! Už aby to bylo dokončené, takhle sjem zamtenej jak Goro před Tokiem. A ještě horší ej že kvality knih má sestupnou tendenci, narůstají zybtečné stránky... No jestli tohel GRRM splete dohromady tak je machr. Já vidím koenc tak že Jon a Daenerys udělají novou Dynastii s legálním nárokem na Sever a Jih ;)
Na Westerosu jsou ještě dvě podobné eseje, ale Peter se tvářil, že tahle ho úplně rozcupovala a na další si netroufá...jaká škoda, ale třeba ho tahle chvála zas vyburcuje! Co, Petere??? Tahle tě udělala slavným, ale chtělo by to potvrdit...:-)
ale nerozcupovala:)) jenže tenhle rok jsou zatim oba semestry dost nabitý, takže nestíham moc dalších věcí okolo:(( ale kdyžtak sem hoď linky, ať to nemusim hledat a já se na to příležitostně podívam;))
No to se ptáme spíš mi tebe, Ašaro, ty bys přece dle zkazek měla být horkou kandidátkou na Jonovu matku. ;) Pakliže ne, tak tvá teorie je možná...jediné, co jí odporuje, je právě ta podbízivost. Jediný, kdo nám to může osvětlit, je Howland Reed a možná Bran, ke kterému jeho otec v jeho vlčích snech promlouval. Viz Proroctví.
Může být i Rhaegarova :) - ono to krvesmilstvo vyjde na stejno, a navíc Rhaegar, jak to tak vypadá, taky měl nějaké ty vize (podobně jako před ním Daeron Opilec). Nebo si královna klidně mohla někoho "opatřit", myslím že by to nebyl až takový problém. a o Dany takový strach nemám: buď umře v boji s Jinými (nikdo neříká, že musí válku PŘEŽÍT - musí ji jen VYHRÁT), a navíc to vypadá, že si její dávku šílenství vybrali Martellové (docela by mne zajímalo, co popíjeli, šňupali nebo kouřili - takhle vylízaný mozky snad od přírody být nemohou...). a to jsem si myslel, jako moc svoji válku s Lannistery dobře vedou: vlastní pán špehů, tajná armáda, cvičení zabijáci, několik mrtvých Lannisterů...
Chrochta: Ehm, ehm, Sluneční oštěp tu má stále své pevné příznivce a myslím, že jestli si Dany někdy na trůn Sedmi království sedne, bude to díky a s velkou podporou jeho Výsosti prince Dorana :-)
čus, momentálně čtu druhý díl střetu králů a mám dojem že kromě "dcero tří" tam zanznělo "vždy jsou tří". Takže Dany VISERYS a JON do toho celkem zapadají.
Komentáře
Takže tleskám a smekám pred Peterem.