Válka Uchvatitele

upraveno 23. dubna 2011 v Historie
«1345

Komentáře

• upraveno 7. dubna 2007
    Super článek. Jen by mě stále zajímala jedna jediná otázka - čí syn je Jon Sníh. Spekualce anyone?
  • upraveno 7. dubna 2007
  • upraveno 7. dubna 2007
    Já rostu! Už aby to bylo dokončené, takhle sjem zamtenej jak Goro před Tokiem. A ještě horší ej že kvality knih má sestupnou tendenci, narůstají zybtečné stránky... No jestli tohel GRRM splete dohromady tak je machr. Já vidím koenc tak že Jon a Daenerys udělají novou Dynastii s legálním nárokem na Sever a Jih ;)
  • upraveno 7. dubna 2007
  • upraveno 7. dubna 2007
    Já myslím, že trendy jsou jasné. Na konci všichni umřou... :-p
  • upraveno 9. dubna 2007
    Teda Aleku vyrazil si mi dech. Opravdu skvěle zpracované. Mohu jenom napsat BRAVO!!!
  • upraveno 9. dubna 2007
  • upraveno 9. dubna 2007
    Teď jsem si to projel až do úplného konce a nejen do konce:-)
    Takže tleskám a smekám pred Peterem.
  • upraveno 9. dubna 2007
    Na Westerosu jsou ještě dvě podobné eseje, ale Peter se tvářil, že tahle ho úplně rozcupovala a na další si netroufá...jaká škoda, ale třeba ho tahle chvála zas vyburcuje! Co, Petere??? Tahle tě udělala slavným, ale chtělo by to potvrdit...:-)
  • upraveno 10. dubna 2007
    ale nerozcupovala:)) jenže tenhle rok jsou zatim oba semestry dost nabitý, takže nestíham moc dalších věcí okolo:(( ale kdyžtak sem hoď linky, ať to nemusim hledat a já se na to příležitostně podívam;))
  • upraveno 11. dubna 2007
  • upraveno 16. dubna 2007
    ad 9.4.2007 10:04: jestli jsi myslel avatara u mě, tak kuk, konečně jsem se dokopal jednoho stvořit:))
  • upraveno 16. dubna 2007
    všim jsem si a chválim...mooc pěknej šmoula ;)
  • upraveno 22. prosince 2007
  • upraveno 22. prosince 2007
    No to se ptáme spíš mi tebe, Ašaro, ty bys přece dle zkazek měla být horkou kandidátkou na Jonovu matku. ;) Pakliže ne, tak tvá teorie je možná...jediné, co jí odporuje, je právě ta podbízivost. Jediný, kdo nám to může osvětlit, je Howland Reed a možná Bran, ke kterému jeho otec v jeho vlčích snech promlouval. Viz Proroctví.
  • MIlMIl
    upraveno 23. prosince 2007
    Ašara Dayne: Že by?
  • upraveno 23. prosince 2007
    Jo, a ještě mne něco napadlo. Nemohou být Daynové nějak zpříznění s Targaryeny? Vícekrát se mluví o fialových očích.
  • upraveno 12. ledna 2008
    Může být i Rhaegarova :) - ono to krvesmilstvo vyjde na stejno, a navíc Rhaegar, jak to tak vypadá, taky měl nějaké ty vize (podobně jako před ním Daeron Opilec). Nebo si královna klidně mohla někoho "opatřit", myslím že by to nebyl až takový problém. a o Dany takový strach nemám: buď umře v boji s Jinými (nikdo neříká, že musí válku PŘEŽÍT - musí ji jen VYHRÁT), a navíc to vypadá, že si její dávku šílenství vybrali Martellové (docela by mne zajímalo, co popíjeli, šňupali nebo kouřili - takhle vylízaný mozky snad od přírody být nemohou...). a to jsem si myslel, jako moc svoji válku s Lannistery dobře vedou: vlastní pán špehů, tajná armáda, cvičení zabijáci, několik mrtvých Lannisterů...
    Chrochta: Ehm, ehm, Sluneční oštěp tu má stále své pevné příznivce a myslím, že jestli si Dany někdy na trůn Sedmi království sedne, bude to díky a s velkou podporou jeho Výsosti prince Dorana :-)
  • upraveno 13. ledna 2008
  • upraveno 13. ledna 2008
  • upraveno 15. června 2011
    čus, momentálně čtu druhý díl střetu králů a mám dojem že kromě "dcero tří" tam zanznělo "vždy jsou tří". Takže Dany VISERYS a JON do toho celkem zapadají.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. června 2011
    a co Rhaegar? Toho nepočítáš?
  • upraveno 15. června 2011
    tak to už se potom může počítat aji s mistrem Aemonem, mě to jenom přišlo jako dobrej náznak od těch čarodějů :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.