Spartacus je účelově přestylizovaný, takže to opravdu srovnávat nejde :) Scéna s Viserysem byla fajn, prostě nás nesmí dráždit cokoliv, co není v souladu s knížkou a teď se to třeba (zatím) nezdá smysluplné. Rostoucí sledovanost je důležitá, mohlo by to totiž pomoct s rozpočtem na Střet králů, kde už to taková sranda nebude. A co teprve Bouře mečů...
Stejně se doba pohnula. Umíte si představit, že před deseti dvaceti lety by v seriálu nebo filmu byla několikasekundová scéna se stříkající tepnou? Když šlo o krvavé násilí, kamera se cudně odvrátila.
Khadgar : pravda, jestli bude rozpočet napjatý i ve Střetu králů, tak si budou o bitvách maximálně povídat...
Stejně si myslím, že ten úplně největší king nejen tady, ale vůbec, je sarven.
Brzo se oněch několik zde přítomných labilních geeků Jaimeho konečně zbaví, neb si chce v klidu bez spoilerů a nepochybně vysoce oduševnělých komentů přečíst pátej díl. Každopádně děkuje za poskytnutí vpravdě impozantního sociologického materiálu ;)
chápem, že názov kapitoly ťa napĺňa pocitom, že by si mal niečo povedať, aj keď nemáš čo. nechápem, čo konkrétne ťa tak rozrušilo, a ani sa mi to nechce takto skúmať. ale veľmi rád sa s tebou osobne stretnem v Prahe, najbližšie keď prídem.
Tak 5 stran diskuse. Nevím jestli někdo ty poslední stránky čte, ale já jako nováček (už jsem objednal knihu) se orientuji celkem dobře. Sice 1 a 3 díl jsem viděl dvakrát a po díle si přečtu shrnující dopředstavení postav, ale během nového dílu zvládám bez problému vychytat vztahy mezi postavami. Spíš mi vadí, že je to pořád představování, neustále se vypráví příběhy a postavy "vzpomínají" (tedy představují se). Klidně bych to omezil, divák nemusí chápat hned vše, chtělo by to trochu více rozjet dramatickou zápletku.
Nymeria: Bohužel nedá, ne nějak oficiálně. K těm předmětům se u nás dá dostat jen cestou marketingových akcí HBO. Takže jedině zauvažovat o nějakém hromadném nákupu, což je ale asi relevantní jen pro Prahu...
Pokud chcete objednávat z USA tak je tu jedna možnost.Existuje tutově víc poskytovatelů ,ale v založkách mám jen jednoho http://www.zasilkovasluzba.com/v2/main4.php Jinak nemám s nima zkušenosti ,jen jsem si to zazáložkoval kdybych náhodou něco objednával z USA. Přes tohodle poskytovatele získáte fyzickou adresu v USA a pak to dopraví do čech.
Komentáře
Rostoucí sledovanost je důležitá, mohlo by to totiž pomoct s rozpočtem na Střet králů, kde už to taková sranda nebude. A co teprve Bouře mečů...
Khadgar : pravda, jestli bude rozpočet napjatý i ve Střetu králů, tak si budou o bitvách maximálně povídat...
Brzo se oněch několik zde přítomných labilních geeků Jaimeho konečně zbaví, neb si chce v klidu bez spoilerů a nepochybně vysoce oduševnělých komentů přečíst pátej díl. Každopádně děkuje za poskytnutí vpravdě impozantního sociologického materiálu ;)
nechápem, čo konkrétne ťa tak rozrušilo, a ani sa mi to nechce takto skúmať.
ale veľmi rád sa s tebou osobne stretnem v Prahe, najbližšie keď prídem.
Jinak nemám s nima zkušenosti ,jen jsem si to zazáložkoval kdybych náhodou něco objednával z USA. Přes tohodle poskytovatele získáte fyzickou adresu v USA a pak to dopraví do čech.