jj, to jsem tušil, že zaujme, když v minulém to nebylo. Použil jsem trochu volnější překlad, ale tak snad to bude sedět...sám nevím, co si pod tím představit. Ale obávám se, že půjde spíše o vazaly Tullyů a že to pozměnili v rámci škrtnutí linie Tullyů...
Kua... Čtvrtej díl nejlepší... Už se to začíná slušně rozjíždět a zamotávat jako v knize... Trošku se obávám, že tenhle díl bude pro nečtenáře peklo.... Jasně nejlepší byl Duch v tomhle díle.. Ale je škoda, že tam není vidět častějc....
Zase super díl, sen byl skvělý... taky se mi moc líbilo: ,,Is this some kind of trick?" co ukazuje tu podobnost mezi Jonem a Robbem. Ale zajímal by mě názor nečtenářů, protože ti v tom musí mít chaos. Promo na 5.díl -
Moc pěkný díl. Sam je super, přesně jak má být. Jen doufám, že turnaj bude pokračovat i v příštím díle a že nepřijdeme o rytíře květin a jeho hipísácký obleček! Senzační bylo i zasedání Malé rady, to horko ze scény úplně sálalo :)
Tak titule jsou hotové, jako vždycky prosím o vaše připomínky. Minulý díl jsem ještě nestihl doopravit, ale bude a tenhle taky, takže se těším na vaše připomínky. Seženete to zatím na edně a VIP titulky.com, zatím FQM HDTV verzi, na 720p už nemám sílu, dodělám ji během noci. Duch rulez!
Khadgar: teď jsem dokoukal a mám přesně stejnej postřeh. Druhá věc je, že mi nesedí, že Sandorův příběh Sanse vyprávěl Malíček. Jinak zatím nejlepší epizoda. A moje oblíbená scéna v hostinci na rozcestí je dokonalá. Ellias: Pobočníkův turnaj završí teprve bratrovražedný souboj :)
Komentáře
Promo na 5.díl -
Btw. Tyrion je lepsi a lepsi:)
Duch rulez!
Ta hudba v závěrečných titulkách je boží :-)
Ak ano mozete "precas" hodit na rapid, megaupload?
Druhá věc je, že mi nesedí, že Sandorův příběh Sanse vyprávěl Malíček.
Jinak zatím nejlepší epizoda. A moje oblíbená scéna v hostinci na rozcestí je dokonalá.
Ellias: Pobočníkův turnaj završí teprve bratrovražedný souboj :)