Hra o trůny 1x04 - Mrzáci, bastardi a zlámané věci

upraveno 18. května 2011 v 1. řada
«134567

Komentáře

• upraveno 8. května 2011
    Tak na pobočníkův turnaj jsem zvědavý.A čeká nás premiéra Samwella.Nemá se objevit i Orlí hnízdo?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. května 2011
    Sakra, těším se moc. Když nebudou večer titulky, tak si to snad pustím i s anglickými :)
    upraveno 8. května 2011
    Aleku, odkud bereš info o epizodách?
    Na http://winter-is-coming.net/features/episode-guide/ Myslím, že jsou to ofiko synopse HBO.
    upraveno 8. května 2011
    jj, to jsem tušil, že zaujme, když v minulém to nebylo. Použil jsem trochu volnější překlad, ale tak snad to bude sedět...sám nevím, co si pod tím představit. Ale obávám se, že půjde spíše o vazaly Tullyů a že to pozměnili v rámci škrtnutí linie Tullyů...
    inak tie synopsie su tak trochu spoilermi. aspoň že posledné tri nie sú zverejnené.
    jj, taky mi to přišlo, že jsou hodně spoileroidní, od příště už se asi začnu s tím překladem krotit :-)
  • upraveno 9. května 2011
    Kua... Čtvrtej díl nejlepší... Už se to začíná slušně rozjíždět a zamotávat jako v knize... Trošku se obávám, že tenhle díl bude pro nečtenáře peklo.... Jasně nejlepší byl Duch v tomhle díle.. Ale je škoda, že tam není vidět častějc....
    Jů, pustil jsem si aspoň úvodní scénu a super, neočekávané, už jsem se s těmi sny skoro rozloučil.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. května 2011
    Zase super díl, sen byl skvělý... taky se mi moc líbilo: ,,Is this some kind of trick?" co ukazuje tu podobnost mezi Jonem a Robbem. Ale zajímal by mě názor nečtenářů, protože ti v tom musí mít chaos.
    Promo na 5.díl -
    Wow.... atmosfera houstne a dala by se krajet. Ocenuji strucnost a pekne vysvetleni nekterych prvku.... proste bomba.
    Btw. Tyrion je lepsi a lepsi:)
    výborný diel. spolu s jednotkou najlepší, tak dobrý, ako sa len dalo. a duch nevyzerá ako komisár Rex, ale ako divoký vlk. super!
    Turnaj byl hodně fajn ikdyž jsem se těšil na Lorase botanika a je ho cool brnění...
    Moc pěkný díl. Sam je super, přesně jak má být. Jen doufám, že turnaj bude pokračovat i v příštím díle a že nepřijdeme o rytíře květin a jeho hipísácký obleček! Senzační bylo i zasedání Malé rady, to horko ze scény úplně sálalo :)
    Tak titule jsou hotové, jako vždycky prosím o vaše připomínky. Minulý díl jsem ještě nestihl doopravit, ale bude a tenhle taky, takže se těším na vaše připomínky. Seženete to zatím na edně a VIP titulky.com, zatím FQM HDTV verzi, na 720p už nemám sílu, dodělám ji během noci.
    Duch rulez!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. května 2011
    koukám, před 3 minutami se aktualizovaly titulky.com a titulky na čtvrtý díl už se tam nestihli dostat. Škoda :-(
    halbarad: Ano byl....
    Ta hudba v závěrečných titulkách je boží :-)
    hlawoun dakujem za preklad. Nahodou niekto nerobil 720p precas?
    Ak ano mozete "precas" hodit na rapid, megaupload?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. května 2011
    Khadgar: teď jsem dokoukal a mám přesně stejnej postřeh.
    Druhá věc je, že mi nesedí, že Sandorův příběh Sanse vyprávěl Malíček.
    Jinak zatím nejlepší epizoda. A moje oblíbená scéna v hostinci na rozcestí je dokonalá.
    Ellias: Pobočníkův turnaj završí teprve bratrovražedný souboj :)
    Přečas na 720p je hotov, včetně doplnění překladu, k dispozici na obvyklých místech.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.