FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1144146148149150

Komentáře

• A po penaltách je rozhodnuté... Taliani sú majstri! :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hu! Hu! Ha! Ha! Hu! Hu! Ha! Ha!

Aneb můj pravěký tanec na oslavu :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. července 2021
    Vesmír je zas v rovnováze. Během finále pro změnu rozhodčí trochu podržel Italy. Kdyby byl přísnější, tak mohli dohrávat v 10, možná v 9, a na penalty ani nemuselo dojít. Kdyby tohle prošlo Angličanům, to by se zas vyrojilo uplakánků.

=D
    upraveno 16. července 2021
    upraveno 27. července 2021
    Japonsko nebo USA, vítězství se počítá =D

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. července 2021
    Jo, Eurosport tam má v těch náhledovkách docela dost chyb. Včera jsem koukal na basketbalový duel Argentina vs Slovensko :D
  • Tal Slováci musejí ještě trochu zabrat, ale z českého pohledu je už teď tahle olympiáda úspěšnější než hodně průměrné Rio. Už sedmý den druhé zlato, roztomilý český rozstřel o zlato v trapu, v rukávu další dvě zlaté nebo stříbrné v tenise a teď ještě judo, kde by Krupálek měl velkou smůlu, kdyby tam něco nepadlo. Na sport úplně nejsem, ale ta radost vytlemených sportovců je nakažlivá :-)
  • https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/olympijske-hry/tokio-2020/medailove-vzpominky-stribro-mrstene-do-kouta-i-zlato-s-nozem-mezi-zebry/610339fcd60dfef4a4a771c3

Ve stínu tragédie

Blízko tragédii se během Her ocitla Marie Kovářová, v současnosti nejstarší žijící česká olympijská šampionka. V Londýně 1948 přišla přímo ve "zlatý" den o kamarádku z vítězného družstva gymnastek Elišku Misákovou. Ta v průběhu soutěží onemocněla dětskou obrnou – v té době neléčitelnou... "Plakaly jsme a plakaly... Protože nám to řekli – že je s ní zle. Ale nedalo se nic dělat, musely jsme to vydržet," vzpomíná po více než sedmi dekádách čtyřiadevadesátiletá Marie Ďurovičová Kovářová.

Družstvo tehdy i s náhradnicí Věrou Růžičkovou bojovalo za tu, která tou dobou sváděla v londýnské nemocnici boj ještě těžší – a marný. Domů se gymnastky vracely se zlatem a s urnou s popelem Elišky. Ta zůstává jediným sportovcem v historii, kterému byla udělena olympijská medaile in memoriam.

8-O :-(
  • To musel být děs, snažit se vyhrát a zároveň po rozumu chodí obavy o spoluhráčku. Taky to muže být motivace - že pro ni.
  • Krpálek zlatou a raduje se jako dítě :D
  • @svoa00 Ta ty holky brečely, protože věděly, že kamarádka to skoro určitě nedá. Ale bylo to tehdy aspoň hezké gesto - dát jí medaili in memoriam.
    Četl jsem, docela soda...
  • upraveno 2. srpna 2021
    Mám veľkú radosť z toho, že Jakub Grigar získal striebro vo vodnom slalome, ale vodný slalomár Jiří Prskavec, ktorý porazil nášho Jakuba Grigara o viac ako 3 sekundy aj džudista Lukáš Krpálek si zaslúžia veľký potlesk. :applause:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A jako bonus Zverev porazil Djokoviče. Můj dnešní sportovní den už snad lepší ani být nemohl :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    O te gymnastce vím, je to drsné.

Kvůli Prskavcovi jsem dnes vyděsila slečnu "sekuriťačku", která nám hlídá zábrany pod cílovou věží. I když je to vedlejší sekce svazu kanoistiky, tak se to v Račicích dost prožívalo. Po cestě na start jsem čučela na stream na telefonu a jak na to čumí všichni, tak je to přetížené a v 71. vteřine se mi to seklo. Zařvala jsem "tak dělej lemro líná" a chudák slečna vyděšeně vyskočila a otevřela mi tu bránu. Já si vůbec nevšimla, kde jsem, až v okamžiku, kdy se spolustartér začal děsně smát a říkal, že to nebylo na ni. Hned jsem se jí omluvila, ale když jsem šla zpátky, tak mi taky rychle otevírala :oops:
  • Chuďato... :D
    @Aviv Je to dobrý, dneska zase přišla :).

Ještěže nejel Pepíček s Ventilem a Máťa s Péťou, to by to tady spadlo (na MS se tu u jejich jízd klepala věž). Doufám, že to bratrské sekci nedarujou a taky se pochlapí :)
  • upraveno 31. července 2021
    upraveno 31. července 2021
    Navíc u nás se neříká "ty lemro líná", ale "pícháš to jak do hoven". Jako fakt, to bylo pokyn jednoho trenéra pro žáka na kanoi :-P
  • Ne špatná formulace.
  • Tak tenisové zlato napoprvé nevyšlo, ale snad Vondroušová tu švýcarskou tydlýtku dostatečně utahala, aby to holky měly snazší :twisted: Snad taky budou disciplinovanější.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.