@čejka Děkuji za nezaslouženou! chválu. To naopak zaslaný text byl výborný ;-), nastartoval moji imaginaci a rozdmýchal dřímající nadšení pro Martinův svět.
Je skvělé, když korektor nejen opraví chyby, ale taky upozorní autora na problematické pasáže a pomůže mu povídku vylepšit. (Též se mi kdysi dostalo takové pomoci.) Pochvala je jistě zasloužená.
Chacha, dnes jsem si říkala, že už mám hotovo a až se mi ozve ještě jeden čtenář, pošlu to do oběhu. Žel, protože mi to nedalo, mrkla jsem do Martina a našla ještě kupu nezapracovaných narážek, takže ještě budu přepisovat :-))).
Mám takovou troufalou prosbu... Nevím, kolik tentokrát bude povídek, ale kdyby jich bylo tolik, co posledně, byli by autoři ochotní napsat nějakou kratičkou anotaci, charakteristiku příběhu, která by pak figurovala v hlasovacím formuláři? Aby si hlasující připomněl, o čem ta která povídka je? (Minule za všechny sepsala Aviv a bylo to moc fajn.)
OK, takže nakonec se stihnu zúčastnit taky. Témata mi moc nesedly, ale nakonec jsem něco vykřesala. Napsat konec bylo nejhorší a myslela jsem si, že to nakonec vzdám, ale včera jsem otevřela červené víno a dorazila to. Zase jeden "happy end", hohoho.
Keď tak nad tým premýšľam, neviem kam zaradiť konce svojich poviedok k tomuto kolu. Jeden je drastický, ale vlastne by mnohých mohol potešiť, ďalší je taký, že pri príležitosti ale zároveň to, k čomu dôjde je také ambivaletné...
Komentáře
A pro Ašaru - Že nezaslouženou? Prosím Tě... :-) Přinejmenším by tam bez Tebe učitě zůstalo pár nedotažených věcí ;-)
A vy ostatní, vemte si příklad. :D
Jen se moc předem omlouvám pořadatelům, že opravdu pošlu asi až na poslední chvíli, ale čekám ještě na vyjádření a připomínky jednoho čtenáře...
Na nejmenší množství vidím Svobodná města.