Na jednu stranu mě mrzí, že z toho nic nemám, na druhou stranu jsem ráda, že se splnila moje předpověď cynického prasete, co z toho reálně budu mít :twisted: Ale tak upřímně - pokud v dalším kole nebude jó nějaké téma, které by mě nakoplo, tak ho na 90 % vynechám, ve svém věku bych už time management měla zvládat líp ;-)
Taktiež Tomasovi blahoželám, je to zaslúžené víťazstvo. A všetkým zúčastneným poklona, že do toho šli, obetovali čas, energiu a kopec ďalších vecí. A ešte hlasujúcim ďakujem.
@Aviv Tak já taky děkuju za komentáře. Ale jak říkám, stojí to dost energie a času a mohla jsem čas využít líp. Věnovat se uklízení za peníze, třeba :D
Děkuji mnohokrát všem co pro mne hlasovali :) V takové umístění jsem ani nedoufal, vážím si ho o to víc, že bylo toto kolo poměrně dost soutěžních povídek. Ještě jednou díky všem kdo moji povídku četli. Jaro se blíží :-D Valar morghulis
Jenom tak náhodou - rýsují se už témata na další kolo? Já radši pomlčím, protože v obou případech, kdy jsem vybírala témata, dorazil rekordně nízký počet povídek. Pokud tam bude nějaké zajímavé téma, možná obětuju trochu času na nějako dvou, tří stránkovou povídku.
Jinak - trochu mě překvapilo, že se lidem vlastně líbil happy end, který jsem tentokrát napsala. Zhruba v polovině povídky jsem si musela dát pauzu a rozmyslet si, jestli to fakt udělám, nebo se to povedu dál grim dark způsobem, povídka bude o něco delší a trochu světla bude jenom na začátku. No ale nakonec jsem si pro jednou řekla na..t a držela se původního plánu. Vynahradila jsem si to ve druhé povídce :D
Ha! Já bych zopakovala, co říká hodně autorů. Udělat dobrou tragédii není těžké, udělat dobrou komedii je těžší. Napsat temnou západozemskou Ospalou díru nebylo těžké, zakončit dvě dějové linie (osobní a linii "velkého světa") optimisticky, aniž by to působilo lacině, pro mě bylo dost těžké. Víceméně jsem nakonec napsala klasický příklad tohohle: https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EarnYourHappyEnding
Nějak čím jsem starší, tím vyšší mám ambice. Takže až zase něco napíšu, tak grim dark konec fakt nebudu slíbit :D
Komentáře
@Aviv Tomu říkám úspěšný debut! :-)
Na jednu stranu mě mrzí, že z toho nic nemám, na druhou stranu jsem ráda, že se splnila moje předpověď cynického prasete, co z toho reálně budu mít :twisted: Ale tak upřímně - pokud v dalším kole nebude jó nějaké téma, které by mě nakoplo, tak ho na 90 % vynechám, ve svém věku bych už time management měla zvládat líp ;-)
Jinak - trochu mě překvapilo, že se lidem vlastně líbil happy end, který jsem tentokrát napsala. Zhruba v polovině povídky jsem si musela dát pauzu a rozmyslet si, jestli to fakt udělám, nebo se to povedu dál grim dark způsobem, povídka bude o něco delší a trochu světla bude jenom na začátku. No ale nakonec jsem si pro jednou řekla na..t a držela se původního plánu. Vynahradila jsem si to ve druhé povídce :D
https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EarnYourHappyEnding
Nějak čím jsem starší, tím vyšší mám ambice. Takže až zase něco napíšu, tak grim dark konec fakt nebudu slíbit :D