Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1540541543545546581

Komentáře

  • Pěkné články.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. ledna 2019
    Hele, nebudu se s Tebou nijak dohadovat. Jak už jsem psala v tom prvním příspěvku, akce přijde bez varování, debat a vysvětlování. Odkazy (jakékoliv) si klidně ušetři, já na ně neklikám. Nezajímají mě, stejně jako tvoje nářky.
    Celé slavné "právo" svobody slova na internetu už zpracoval někdo jiný mnohem dříve a mnohem lépe, takže viz následující...

    http://xkcz.cz/1357-svoboda-slova/

    image
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. ledna 2019
    Jen dodám, že tady nemáš skoro žádná práva. Tady jsi na soukromém prostoru a v podstatě jen na návštěvě. Když se ti nelíbí nastavená pravidla, můžeš se sebrat a jít jinam. To je jediné právo, které tady máš.
  • upraveno 4. ledna 2019
    @Nevada :applause:

    Nevada v akci:
    image
    image
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    A za tohle všechno může Martin, protože ty nevydané Vichry dělají přesně tohle s lidmi tady :roll: :wall:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Benji To nebude Martinem.....
  • JoserJoser persona non grata
    @Achileus Ne, to ne, ale nechci do toho zabrušovat, to už by bylo moc. Jasné je jedno, já jsem tady oběť :-( :-#
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • @Achileus Já určitě nebudu levičáky hájit, ale ministryně přezdívaná "Venezuela" je jediná ze socanů, která se alespoň ozve když si vše "dobré" (z pohledu levicového voliče) chce pro sebe urvat ta Babišova sekta a ta saň z MF..
  • JoserJoser persona non grata
    @Achileus No Maláčová možná i jo, ale Petříček rozhodně ne. Jednak je to pořád jenom ten od toho gaunera Pocheho a druhak na můj vkus až příliš leze do zadku sionistickým izraelcům, samozřejmě je otázkou na kolik je to jeho vlastní iniciativa a na kolik se jedná o objednávku z hradu. Jo sociální demokracie, to je vskutku povedená partička, sociálfašisté se jim říkalo dříve...

    @sfik Ach Venezuela. A proti naší úžasné ministryni financí máš zase co? Pokud se nepletu, měla prsty v EET a každý, kdo alespoň zkomplikuje život takzvaným podnikatelům, si získá mojí pozornost. Teď by ovšem měla správně následovat daňová restrukturalizace (progresivní daň) a zaměření pozornosti na velkokapitál (korporátní daň) s výhledovou možností znárodňování, samozřejmě ve správný okamžik. Ten by v ideálním světě nastal někdy po tvrdém brexitu, bohužel nežijeme v ideálním světě...
  • upraveno 6. ledna 2019
    @Joser jak napsala @Krisa
    Oficiálně tě prosím, abys na mě nereagoval, nevšímal si mě a neprováděl žádné moje rozbory, děkuji.
    Ber to jako bych pod tím byl podepsán i já...
  • JoserJoser persona non grata
    @sfik fňu fňu! Ber to tak, že to tak brát nebudu, u kohokoliv
  • upraveno 6. ledna 2019
    sfik napsal(a):

    @Joser jak napsala @Krisa

    Oficiálně tě prosím, abys na mě nereagoval, nevšímal si mě a neprováděl žádné moje rozbory, děkuji.
    Ber to jako bych pod tím byl podepsán i já...
    Myslím, že žádat o něco takového tvora, co se chová, jako by mu bylo dvanáct, nemá cenu :D

    Jenom připomínám, že prostě nejlepší bude, když na něj nikdo nebudete reagovat, je tu bohužel dost lidí, co ho krmí.
  • @svoa00 Já trochu doufám že už se nevada rozhoupe :D ale pšššt :D
  • AvivAviv
    upraveno 6. ledna 2019
    Brat má 12 a síce je to občas troll jak z pod mostu, rozmluva s ním býva snažší a produktivnější. :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    image
  • JoserJoser persona non grata
    Wow, nestačím zírat, jaký troll? Jaké krmení? To je normálně každý, kdo zde chce diskutovat kolektivně šikanován? Já jsem zde vždy diskutoval slušně a věcně, stejně tak uvítám v jakékoliv diskuzi každého podobně brilantního a, opět zdůrazňuji, slušného diskutéra, což je ovšem něco, čeho nejen adminka není schopna a pomalu mi, opět nejen ona, nasazuje psí hlavu. Tohle fórum je toxické a jak sama adminka podotkla, fórum připomíná zapáchající obsah žumpy. No nic, možná bude načase jít dál, jako jsem šel z jiných kdysi skvělých skupin http://www.h7o.cz/toxicka-zabava-toxickych-kamaradu/ pravděpodobnější ale je, že tento boj s větrnými mlýny nevzdám, nemám to ve své skvělé charakterní povaze a dál se budu snažit hlavou prorazit zeď. Do té doby mír všem dobrým lidem.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Joser no problem je, ze ty nediskutujes ty indoktrinujes a o to tu proste nema nik zaujem
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Edem Nemá smysl to s ním řešit. Bude si pořád mlet svou. Plakat nad nespravedlností světa, zlými moderátory, potlačováním svobody slova, naříkat nad nerespektováním opačných názorů (aniž by skutečně znal ty názory). Bude se snažit předstírat rozumné chování, aby vzápětí hrál na city. Bude dělat scény jak druhořadá hérečka. Udělá všechno pro to, aby zatáhl lidi do "diskuze", kde mu půjde zas a jenom o provokování a rozdmýchání hádek. Jediným možným způsobem je ignorovat to.
    Takových už jsem potkala...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    btw, začínám mít silné podezření, že dotyčného znám odjinud.
  • JoserJoser persona non grata
    @Edem Tomu se říká diskuze, tady nediskutují, tady nasazují psí hlavu a dělají mrtvého brouka.

  • JoserJoser persona non grata
    Nevím, jestli jste zaznamenali to haló kolem toho, že si Corbyn před vánoci v parlamentě mamumlal pro sebe na adresu inkompetentní ježibaby Mayové "blbá ženská" a následné nesmyslné masivní obviňování Corbyna ze sexismu ze strany konzervativců (sic!), ale myslím, že to je naprosto ilustrativní ukázka toho, jaká je politická korektnost blbost a jak škodí levici.

    http://casopisargument.cz/2019/01/07/diktatura-politicke-korektnosti/?fbclid=IwAR3AyY-8JF4pOunAoBLq9Mf9WwC79oK4hHqcF8-uVL5ro50ZUMiFPol-ZOY

  • Páčilo sa mi, ako sa v článku poukázalo na to, že rozdielna história a podmienky v Európe a USA znamenajú, že tie isté techniky nejde použiť v oboch.
  • Dnes pri náhodnom browsovaní som našiel, že Netflix ponúka pracovnú pozíciu Nerd, keby mal niekto záujem. :D
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/493827-sefa-afd-v-bremach-zbili-tyci-do-bezvedomi.html

    Posuďte sami, jak velká je tolerance levičáků vůči jiným názorům, popřípadě tolerance a neškodnost těch ubohých imigrantů, které levičáci tak iracionálně brání kdykoliv a v jakémkoliv kontextu. Skoro umlátit k smrti politika, protože má odlišné názory? Demolování kanceláří AfD? Bomba před kanceláří? Ať už tohle zastrašování dělá kdokoliv, tak má asi v hlavě nas...o, protože tímhle jenom přiměje další lidi identifikovat se s AfD a jejím programem. Nemyslím si ani, že tohle je konec. Počkejte, až nějakého politika AfD opravdu někdo zastřelí nebo umře při bombovém útoku.
  • JoserJoser persona non grata
    upraveno 8. ledna 2019
    Netflix má to šílené pravidlo o několikavteřinovém vzájemném pohledu do očí nebo jak, sešněrovaný, odosobněný korporátní svět, to není nic pro mě, tolerantního svobodomyslného hippie komunistu :twisted: Ale pokud bych z této pozice mohl šmahem zrušit Stranger Things, tak bych do toho možná šel!
  • JoserJoser persona non grata
    Já myslim, že mi tady v přebyrokratizovaný evropě se můžeme na nějakou ekologii definitivně vyprdnout, když si brazilci zvolí takovýho šulínka.

    https://wave.rozhlas.cz/brazilsky-prezident-bolsonaro-dal-po-par-hodinach-ve-funkci-pralesy-do-rukou-7717393?fbclid=IwAR0sHRw7-SiZpxntC8uqrwc8LtZhZ1VYoJHbHw8YnlWjMYWVUjMxVRYxdEY

  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @svoa00 No, Němcům stačilo nějakých 80 let na opáčko. Ideologie možná není totožná, zato prostředky se nebezpečně podobají.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.