Teda nevím. Na jednu stranu je fajné, že toho bude více, na druhou se bojím, aby tohle údajně náhlé oznámení nebyla taková "preventivní výmluva" pro to, že třetí kniha skončí nějak strašně otevřeně a nedodělaně (jinými slovy, že neví co s tím).
tu mate nejake fantasy co som v poslednej dobe cital
daniel abraham - mince a dyka - podobne ako hra o trony ale slabsie hodnotenie 70 percent robin hobb - zive lode - celkom dobra seria o piratoch aj ked najdu sa tam nejake chyby hodnotenie 75 percent michael stackpole - vek objevu velmi dobra seria od malo znameho autora hodnotenie 90 percent
To mně zas trklo okamžitě. Spíš si neumím rady s věžičkami a opeřencem. Jsem to jenom já, nebo ten živočich formuje i plnovous nějakého obličeje, jež se teprv ukáže?
Komentáře
...Achjo :-# :-(
daniel abraham - mince a dyka - podobne ako hra o trony ale slabsie hodnotenie 70 percent
robin hobb - zive lode - celkom dobra seria o piratoch aj ked najdu sa tam nejake chyby hodnotenie 75 percent
michael stackpole - vek objevu velmi dobra seria od malo znameho autora hodnotenie 90 percent
Teda ten panáček s křídly mi dal zabrat - něco mě napadlo hned, bylo to blbě a nemohla jsem se od toho odtrhnout.