Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1527528530532533581

Komentáře

• Já byla spravena, že ani na bílkoviny bohaté rostliny neobsahujou zcela všechny bílkoviny a další látky, které se přijímají z živočišní stravy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. září 2018
  • upraveno 24. září 2018
    @Dreamer Dneska můj jezevčík sežral buřta a zpíval si u toho "Pes jitrničku sežral" :D

@Aviv Asi takhle, nekupuju psovi ty ultraprémiový granule kde kilo stojí asi jako kilo kaviáru, ale snažím se potlačit pšenici v granulích, která je fakt e-e aspoň za brambory či rýži, ale zároveň musí mít maso na prvním místě ve složení.
    @sfik A byl praštěn paličkou? =D
  • @flanker.27 Jsem ještě větší svině, uvnitř buřtu byla tabletka na odčervení :D A pes se nachytal :D
    @sfik Tak to bylo vskutku zákeřné =D I když ta naše potvora se takovými věcmi nachytat nenechá a musíme to do ní cpát jak šišku do husy...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Krisa Pche, v ráji přece byla všechna zvířata býložravci. Až v důsledku prvotního hříchu lvi a tygři ztratili pojem o rovnosti mezi zvířaty, i počali hodovat na mase svých bližních =D
    @flanker.27 Nejsem si jistá, jestli by to ti lvi a tygři za ráj označili :P
    @Krisa Nerouhej se a hledej Boha, duše zbloudilá :twisted:
    @flanker.27 Když něco nemůžu najít, většinou je to pod gaučem. Bohužel se děsně blbě zvedá a je těžkej.
    upraveno 25. září 2018
    @Krisa Kocour zase říká, že za ledničkou :)
  • Kdepak, had mi šepol, že na spodku tej najzapratenejšej zaseknutej zásuvky.
    @flanker.27 @Aviv Ne-e, když hledám auto, nebo nějakou zásadní lego kostičku, vždycky je pod gaučem!
  • Všichni máme pravdu, neboť je všudepřítomný. :D
    @Krisa Musíš zkrátka děti rychle vycvičit, aby si gauč dokázaly zvedat samy, až jim tam zase zapadne hračka =D
  • A je fakt potřeba zvedat ho? Nešlo by to odbaviť nejakými mini hrabľami alebo iným dlhým tenkým náčiním?
    @Aviv Většina jde vyndat šťourátkem, ale i tak tam bude ještě spousta pokladů. Třeba raketu do "vkládačky" jsem neviděla už tak třičtvrtě roku... :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 27. září 2018
    @Benji Ovšem že nééé, jak by mohlo :twisted:
    před časem jsem sem myslím dával video z ulic Berlína na konci 19. století. Toto je pro změnu Paříž, stejná doba:

• AvivAviv
    upraveno 1. října 2018
    To mi pripomína debatu s chlapíkom, čo sa vyjadril, že stavy chovných zvierat sú také vysoké, sú tak rozšírené na planéte, že im vlastne činíme službu a skončenie konzumácie ich produktov by vlastne malo ku genocíde bližšie.
    Ale myslím, že človek by nemal zatvárať oči pred tým, ako sa k nemu jedlo dostalo, keď už ho chce jesť. Videl si Earthlings?
  • @Aviv S tým súhlasím,tiež chcem vedieť,ako sa dostalo jedlo ku mne na tanier. Len chcem pozna- menať, že ja sama nie som vegetariánka,vegánka ani nič podobné,jednoducho zjem všetko,čo nezje mňa. Inak ani výroba rastlinných jedál nie je vždy EKO a BIO-nedávno sme v škole pozerali krátky dokument Zelená poušť o výrube dažďových pralesov kvôli výrobe palmového oleja.
    Áno, študujem taký odbor, pri ktorom na hodinách biochémie spotrebujem dvadsať plastových špičiek na pipetovanie počas jedného cvičenia,sledujem pod mikroskopom baktérie z čističky odpadovej vody a v budúcnosti zrejme budem testovať lieky na myšičkách. :-)
  • AvivAviv
    upraveno 1. října 2018
    Já taky. Já to skusila, právě po Earthlings, ale mezi svou vybíravostí s neobratností, jak to sestavit a návratem k masu, jsem vybrala maso. Já se bez něj zaobejdu klidně i pár týdnu, ale když už se k němu dostanu, tak ho jím a ráda a jak do toho mám co říct, tak vyberám ta dražší vajíčka, kde má drubež víc prostoru a mírnějšá a menší, když štěstí tak domáce, chovy. Pre mňa je to otázka miery, nie totálneho vylúčenia
    No právě. To je jak ty umělé vs živé stromečky a ulovené vs umělé kožichy. Nebo některé eko chemické přípravky a pohonné směsy. Některé plodiny jsou prostě na vraždu, zejména když se na to jde s monokulturou na veľkej ploche.
    Pokud jsou recyklovatelné...
    Pri niečom sa začať musí. Absurdné nevedecké pokusy ala Mengele doufám ne, ale nějak se to prostě otestovat musí.
  • upraveno 1. října 2018
    @Aviv Samozrejme,že nebudem robiť také pokusy ako Mengele,ale v rámci výskumu sa niečo musí obetovať. :-) Dúfam,že tie plastové špičky sú recyklovateľné,tej laborantky som sa na to nepýtala. Nerada plytvem vecami,ale aby ten pokus s identifikáciou aminokyselín vyšiel,musela som na každú vzorku a každý roztok použiť inú špičku. :anxious:
  • Nevím jaké všechny věci se kde testují, takže bych se tomu nedivila, ale dík za ujištění. :D
  • @Janulka @Aviv Tak já samozřejmě nemám sebemenší problém s vejci od domácích slepic, ale mám problém s vejci z těch slepičích koncentráků... Takhle lze přistupovat ke všemu. Producenti tohoto všeho vyhrožují že se zdraží.. No a.. tak nebude každý den řízek :) :D
    upraveno 2. října 2018
    Ano, bude svíčková =D

P. S: Čekal jsem, kdy něco takového přijde, ale určitě to zase chápu úplně nesprávně...
    https://echo24.cz/a/S9Xf5/nova-korektnost-pippi-dlouha-puncocha-jako-romka-z-pristehovalecke-ctvrti
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.