Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1358359361363364394

Komentáře

• upraveno 24. července 2018
    Aquaman na mňa pôsobí že sa veľmi snažia napodobniť Marvel style. Na druhú stranu by to nemuselo byť na škodu čiže ja si počkám.

A Fantastic Beasts sa mi páčia veľmi, ak má Rowla na to priamy vplyv, mohlo by to byť pekné rozšírenie univerza.
  • AvivAviv
    upraveno 25. července 2018
    Minimálne stretneme Flamela, o ktorom bola zmienka v Kameni mudrcov. Achich, mně to přivádí k vzpomínkam na jinou knižnou sérii, kde navíc hrá jednu z hlavních rolí.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • JoserJoser persona non grata
    Mohla to být celkem pohodová pohádka pro děti, i přes ten přehnaný vizuál. Jenomže po přehrání jsem zjistil, že v hlavní roli jsou ženský (sic!) a rovnou tři (sic!!) a dokonce je tam, teď zhluboka dýchejte a raději se posaďte, ať to s vámi nepraští, několikavteřinový záběr na černocha (sic!!!) Chápete to, několikavteřinový záběr na černocha!! Navíc je už teď, po dvou trailerech, docela jisté, že tam vůbec nebude Louskáček (sic!!!!) Ale já se překonám, půjdu na to do kina, abych pak zase mohl všude psát o tom, jak mě tam ty frigidní nazifeministky a černoši srali a mohli vznikat podobné komentáře...
    No konečně pořádnej britsko- českej film!
  • @Joser to je myšlený vážně?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sfik Stálo to 80 míčů. Takže je to buď hodně drahý vtip, nebo hodně levný animák.
    nový Gaspar Noé, prostě nový Gaspar Noé, více netřeba dodávat!
    Statečné srdce mě minulo velikánským obloukem, tohle ale vypadá hodně dobře, neopomíjí to žádné zásadní historické postavy a má to skvělé obsazení (hlavně Pine a Florence Pugh), za mě tudíž velikánský palec nahoru
  • na tohle se hodně těším
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Joser Co tam sakra dělá Stannis? :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Ugla Mně se líbilo, jak ten film komentoval Kovařík v Rytířských bitvách a osudech. Cca "Na tom filmu odpovídá jakž takž skutečnosti jediná scéna - Wallaceova poprava" :)
  • Komu páčil Dueljant?
    @Aviv Mně :) Film přesně pro mě. Souboje o čest, správný hrdina (s postupně odhalovanou minulostí), dívka tak trochu v nesnázích...
    Jo, a ten popis společnosti posednuté ctí byl perfektní, taky ty souboje byly skvěle udělané, i když často jen na jeden jediný výstřel. A skvělý záporák a výborná atmosféra.

• SagartSagart Amo ergo sum
    @Aviv Byl to super film. Viděl jsem ho tedy až na doporučení tady @flanker.27 a rozhodně nelituju. Na to že někdy má názory na filmy až šíleně zcestný, zde se dokonale trefil.
  • Na jakém filmu se s ním neshodneš?
    @Aviv Nějaké tam jsou. Někdy má moc razantní hodnocení, někdy zase příliš polevuje. Názor mu neberu, ale ne vždy se shodnu. A teď všechny ty filmy prohledávat nechci :D
  • Taky hodně líbilo oblečení. Si říkám kašlati na akurátnost, moc hezké.
    upraveno 22. srpna 2018
    upraveno 22. srpna 2018
    @Sagart Kdybych k tomu přistupoval jako k věci, které musím co nejvíce zkritizovat, tak bych nic nedoporučoval :) Ale jo, ve skutečnosti mezi námi není sporu, jen každý je prostě háklivý na jiné věci, přes které se nedokáže přenést. A samozřejmě moje hodnocení a výtky (nebo naopak vypíchnuté klady) jsou čistě subjektivní, nepředkládám je jako obecně platný názor (i když jsem si vědom, že se občas vyjadřuju v komentářích na csfd hodně kategoricky).
    Pokud jde konkrétně o Bohy Egypta (anebo třeba Warcrafta, kterýho hodnotím taky poměrně pozitivně), sám vlastně nevím, proč se mi to líbí, někdy mi fakt stačí, aby mě ten film ničím nenaštval :)
    Pamatujete na Lidskou stonožku? Tak pan režisér chce zase provokovat...tentokrát jsou v "akci" dámy, které si rvou rodidla u neštěstí druhých. Co ti lidi všechno nevymysli...
    remake Suspirie vypadá výborně!

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.