Dubnové AGOT hraní

upraveno 25. října 2012 v Komunita
2456

Komentáře

• upraveno 14. dubna 2011
    Hm.. 30. jsem zas na svatbě..
    snad ne na svý? :-)

Psal mi Andre, že si to zkusí na zítřek zařídit, takže by nás bylo 5 + někdo náhodný na Palubě.
    Ne na svý, na krvavý. Jako svědek na Starkově.
    Tak sa premôžem a prídem aj na tú 5tu.
    Na Palube je od 17h akce... nejvetsi prichod hracu bude asi tak od 17-19h, kolik presne jich prijde uz na zacatek nedokazu odhadnout... ale odhadem dorazi tak 10 lidi, kteri nemaji domluvene nic, takze sance nekoho ulovit na AGOT je snad dobra. ;-)
  • upraveno 15. dubna 2011
    Takže ako? Nech sa zariadím.
    OK. Vidím e-mail, ak to ostatným vyhovuje, tak sa prispôsobím.
    Zkousim vam ulovit nejakeho cloveka, tak uvidime, jestli se to pres den povede.
  • upraveno 16. dubna 2011
    Lannisteri dostali strasne na prdel od prubojnych Greyjoyu, kteri se spojili s lenivymi Starky. Baratheon se ukazal jako klasicky Power Rush a rushnul si to do viteztvi. A odveke spory mezi Tyrrely a Martelli zkomplikovali situaci a napomohli Baratheonskemu viteztvi:) Chybelo malo a v zapadozemi vladla zelezna ruka Ironborns.
    Tak tak, Martell se nechtěl hned na začátku pustit do sporu s Baratheonem, čekal, že to obstará Lannister, ale to se šeredně splet a Deště Kastameru nezazněly :-) Ale aspoň že nevládnou krakatice, s tím bych asi nemohl žít :-)
    No tak pridám trošku komplexnejší report z pohľadu Baratheon-a. Spomenul by som také zlomové body. Na začiatku sa mi podarilo dohodnúť s Martellom, aby sa radšej vrhol na High Garden namiesto potýčky so mnou, keďže v prvom kole som mal v pláne hneď obsadiť King's Landing a nechcelo sa mi naťahovať o Storm's End. Ďalším zlomom bolo obsadenie dvoch hradov Cracklaw Point a Storm's End, navyše obsadenie územia Black Water s 2ma sudami, keďže v ďalšom kole bola otočená karta Supply. Prichádza chyba Lannistera, ktorý sa rozhodol napadnúť Greyjoya, ale železná flotila sa ubránila a následným útokom potopila celú lannisterskú flotilu. Greyjoy toto zaváhanie vyuzíva a napadá Riverrun. Ja ako Baratheon sa priživujem na tomto konflikte a bez problémov obsadzujem Harenhall. Začína sa biť na poplach. Baratheon má 5 hradov. Situácia vyzerá však byť jednoznačná, Baratheon si už skúša ako sa sedí na Železnom tróne. Avšak Sedem má iné plány s Westerosom. Otočené sú karty Mustering, Clash of Kings! a Wildings Attack!. Prvenstvo na Iron Throne získava Greyjoy a chystá sa na inváziu na Harenhall. Avšak Baratheon míňa všetky power tokeny na získanie druhého miesta na Iron Throne a je usadený na Fiefdome a Messenger's Courte na posledné miesto. Tu treba spomenúť Lannistera, ktorý spláca časť dlhu voči Greyjoyovi a zaberá si prvú pozíciu na Fiefdome, čím sťažuje jeho postup proti Baratheonovi. Okrem toho sa nenazbieralo dostatok power tokenov proti Wildingom v sile 2 a Greyjoy necháva Baratheona prísť o 4ry mustering pointy. Po otočení kariet začína rýchly sled udalostí. Zbedačený Baratheon prichádza o Harenhall a upozoňuje, že naopak Greyjoy získava 5ty hrad. To mu opláca Stark, ktorý plánoval síce dobiť Eyrie, ale uspokojuje sa aj so Seagardom. Baratheon sa ale nevzdáva a dobíja Reach. High Garden si však nedal do pozadia žiadne marche a nemá v danom kole už žiadnu šancu získať Reach naspäť hoci územie bráni len baranidlo a jeden pešiak. Martell po signalizovaní na začiatku ťahu, že Baratheon má 5 hradov, zhromaždil jednotky v Sunspear a pomocou lodí cez Sea of Dorn zaberá Storm's End. Greyjoyové plány sa síce skomplikovali, ale to mu nebráni preplávať z Pykeu a dobiť Lannisport. Posledný aktom kola je ešte znovuzískanie Harenhallu Baratheonom. Posledné 5te kolo prináša Mustering. Avšak nepriatelia Baratheona poľavili v pozornosti, ktorých sa pokúša Baratheon uchlácholiť tým, že Reach neudrží s baranidlom a pešiakom proti High Garednu, teda nie sú potrebné ďalšie intervencie. Ovšem Baratheon vie, že má 5 hradov, poradie na Iron Thone sa nezmenilo a ide druhý po Greyjoyovi, ktorý má len 4ry hrady. Využívajúc túto situáciu a musteringu, ktorým si vybudoval cestu z King's Landing po mori do Storm's End ukončuje hru so ziskom 6 hradov. Záverom by som chcel poďakoval za napínavú hru a účasť, uvidíme sa nabudúce ;).
    Inak by sa ešte zišlo vypísať pre ďalšie stretnutia doodle.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. dubna 2011
    Ou jéé, a Švýcarům se válka opět vyhnula obloukem.
  • upraveno 17. dubna 2011
    toho 30 potvrzdujem a teším
    Toho 30. bych taky dorazil. Můžu vzít Battles of Westeros i karty.
    Fajn, minimálně o BoW byl myslím zájem.
    Takže co se týče toho pátku v následujícím týdnu (22.4.), už je jasné, že nebudu moct. Takže nechám i organizaci na vás...
  • upraveno 18. dubna 2011
    Koukám podle reportu, že jste to všichni zas hráli špatně a nechali vyhrát Baratheona ))). Jak říkám, žádný vyčkávání, je potřeba do toho bušit ze všech stran. Ostatně "lenivý Stark", ano pozice k tomu vybízí, ale když za Starka bude hrát výbušný hráč, tak je téměř vítězství jeho ))
  • upraveno 19. dubna 2011
    Tak zatim potvrzuju svoji kompletni neucast.. ale v obou terminech je jeste moznost zmeny...:-)
    Tak nám to přiď ukázat, chrouste ;-)
    Dyť jsem Vás za Starky vyklepnul v pátém kole, tak až se to naučíte tak přijdu )))))). Ne, dělám si srandu, já teď nemám moc času, takže proto ani nereaguju na články o srazech.
  • upraveno 21. dubna 2011
    Pokud nevadí, že jsem ještě žádnou AGOT hru nehrál (jinak samo že jiné deskovky a CCG / LCG ano), tak sem se drze zapsal na toho 30. =).
    Jasný že neva, začíná to vypadat, že nás bude opravdu hodně. Super!
    30 bych snad byl schopen dorazit.... Vzal bych i Battles of Westeros
    Jo, s BoW počítám, už se snad nabízel i někdo jiný, ale super, aspoň to bude pojistěné a přibude vysvětlovač :-) Uvidíme v příštím týdnu kolik nás bude, možná to vydá na dvě deskovky - Aqwarty má i nějaký to „rozšíření“ pro 4 hráče.
    Za Aqwartyho (snad mi to dovoli a mozna to jeste ani nevi )) ) a za me rikam, ze na sraz dorazit nemuzeme, protoze mame celovikendove hrani DnD.

Doufam, ze si na to Michale nezapomnel,ze si tady dohadujes jina randicka ))
    A mně to bylo divný, páč už mi něco takovýho řikal Aqwarty a Andre na minulém hraní. Btw, to teda zíram kolik z vás hraje DnD...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.