Hodnocení 15. kola fan povídek - Ice & Fire

upraveno 17. května 2018 v Povídky
2»

Komentáře

• upraveno 18. května 2018
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @svoa00 Nebylo jednodušší dát sem jen odkaz? :-k
    Tady jsou všechny povídky na jedné hromadě: http://www.icefire.cz/komunita/povidky/
  • @Monte Karstark Nebylo, protože to nebyly soutěžní povídky, byly v roce 2012 jenom v komentářích v topicu Fanouškovská fikce.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 18. května 2018
  • @Tyrion Lannister Dobré. Martin by určitě ocenil ten pokus o znásilnění, D a D možná ještě víc :D Funguje to samo o sobě, ale klidně by to mohla být první kapitola v delším příběhu o tom, co se stane s falešnou Dany. Něco takhle krátkého by mimochodem taky klidně mohlo být v soutěži, ale vypadá to, že všichni se pokoušejí o novely.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Já jestli se můžu připojit k tomu předchozímu tématu, líbí se mně nápad fanouškovských soutěží nezaložených na Světě Písně ledu a ohně. Uznávám, že vzhledem k zaměření stránky to nemusí být pro některé zrovna košér, za mě by to ale byla super změna. Sdílím pocit ostatních, ze kterých nadšení z Písně vyprchává a semtam se zmůžu maximálně na zhatování seriálu, ale na knížky pomalu začínám zapomínat. To je taky jeden z důvodů mé neaktivity v soutěžích, protože vždy když jsem se pokusil něco napsat, nevěděl jsem jak to uchopit, aby to stále byl Martinův svět. Nepamatoval jsem si reálie. Už jenom proto bych přijel, kdyby vítěz tohoto kola mohl navrhnout jakákoliv jiná témata, než ta svazovaná písní, případně pouze navrhl žánr. Na další fanfikce si počkejme do zřejmě nikdy nevydaných Vichrů zimy, kdy si všichni Píseň zase oprášíme ;-)
  • upraveno 23. května 2018
  • Přečteno, okomentováno a obodováno... a jak jste na tom vy? :-D
  • @Baron Ještě zbývá měsíc, takže zázraky nečekej ;-)
  • upraveno 20. června 2018
  • Je tu nějak mrtvo, chystá se někdo další hodnotit?
  • Já budu určitě číst a hodnotit.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Podle aktivity v komentářích soudím, že i hodnocení jako obvykle honíte na poslední chvíli. Proto se ptám, má ještě někdo dočítat?
    Nebudeme čekat na někoho, kdo se ke čtení nedostal vůbec. Ale jestli někdo má jednu povídku a po jejím dočtení bude hodnotit, tak bych to ještě dnes nechala.
  • Ještě se vrátím k diskuzi o tématech - měli byste návrhy na témata na další kolo? Mně se rozhodně líbil návrh Janulky na téma "legenda". A jestli má někdo ještě nějaký dobrý nápad, sem s ním ;-)
    Já měl v zásobě (kdybych náhodou něco vyhrál) témata jako: Věk hrdinů, Magie v Písni a Crossover.
  • upraveno 8. srpna 2018
    @Monte Karstark Super! Díky za tipy ;-) A crossoverem je myšleno co přesně? Zkombinování s jinou známou ságou?
    upraveno 8. srpna 2018
  • Ale toho druhého by se určitě někdo mohl ujmout jako dobrého námětu ;-) To bych si s chutí přečetla!
    Jinak kromě témat určitě můžete přispět i svými názory, na které z navrhovaných byste si rádi něco napsali :-)
    @Michelle Přesně tak. V jednom z prvních kol tu například byla povídka ve které se války uchvatitele přimotal Tony Stark. A taková Ciri, ta si také může cestovat mezi světy jak se jí zachce. Ale je to dost ošemetné téma, neboť aby si to čtenář užil, musí znát i to druhé universum.
  • Já by hodila do ringu obecné téma Ženy Západozemí, například. Nebo něco ještě obecnějšího. Osud. Smrt. Svatba.

Prý nevěsta pro Benjena. Hmm, v předminulém kole jsem mu vnucovala pošahanou čarodějku neurčitého věku se záchranářskými tendencemi, ale nebyla to zrovna sladká romance :D
    Ještě mě napadlo dát témata podle George :)
    Potulný rytíř, Nebezpečné ženy, Darebáci, Oheň a krev.
  • Nebezpečné ženy zní dobře :-D
  • Díky všem za tipy :-) Už mám takový předvýběr ;-)
  • Konkrétních témat (v nevelkém množství) bych se úplně nebála, jsou příjemně inspirativní, narozdíl od těch obecných, do kterých se sice dá zahrnout mnohý nápad, ale sám mi z nich úplně nevzejde.

(Ale jelikož vím, jak to s mou kreativitou dopadlo při minulých kolech, a vidím to podobně s budoucím, jen si tady tak špitám v koutečku.)
  • @CervenKa Některé jsou konkrétnější, některé míň... Ale doufám, že inspirace přijde a něco se ti zadaří ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.