Shadow of the Tomb Raider (jak jinak, že?) DOOM Elder Scrolls 6 Fallout 76 Cyberpunk 2077 Cuphead DLC Sekiro: Shadows die twice (ehm, kde už jsem jenom to otevírání dveří a totožný zvuk smrti viděl? :-D )
Jsem slyšel, že je Jaina nejkontroverznější postava ve světě Warcraftu. Přesněji řečeno, milovaná a nenáviděná zároveň. Protože jsem lorem toho světa naprosto nepolíben, ptám se: Je tu nějaký znalec přes W kdo by mi dokázal ve zkratce říci, z čeho pramení toto tvrzení? Nebo je to prostě jen proto, že je to sexy mocná magička co kope za alianci, ale pohnojila si to tím, že zabila oblíbeného Lich Kinga?
@Monte Karstark Tak Arhase/Lich Kinga předně nezabila Jaina :D, ale Tirion Fordring (neplést se mnou)
Jaina je milovaná a nenáviděná zároveň, protože prošla přeměnou od pacifistky k de facto Hitlerovi, co chce totální vyhlazení Hordy. A ta nenávist/obliba je podle toho, zda z s touhle změnou lidi souhlasí či ne. Celkově ovšem WoW příběh, co tak aspoň pozoruji z wiki (hru nehraju, protože to bere opravdu hodně času, dokonce než člověk může začít plnit příběhové questy) šel právě po Wrath of the Lich King hodně do háje. To neustále rozpojování Hordy Aliance a zase sjednocování proti stejnému nepříteli, už je přitažené za vlasy.
Jinak WoWko taky nehrahuju, ale pan Google ví všechno. Jaina se aktuálně inspirovala svým taťkou ohledně názoru na Hordu - v tom, že Horda se nikdy nezmění (a je to hodně meta, protože jednak jí příběh dává hodně za pravdu a jednak to nemůže být jinak, protože mezi dvěma frakcemi ve hře vždycky musí být nepřátelství). Ne že by chtěla všechny její členy povraždit, ale určitě chce Hordu zničit jako frakci.
Kdyby v Blizzardu pořád pracovali solidní vypravěči, tak by Jaina mohla být dobrá postavička oflákaná všemi těmi konflikty, ze kterých sama vyvázla živá, což se ale rozhodně nedá o říct o lidech, na kterých jí záleželo (její bratr, otec, Arhas, Kael, její žačka a skoro všichni lidi z Theramoru, Varian). Taková cynická bývalá pacifistka by z ní mohla být.
@Tyrion Lannister No tenhle fanart byl evidentně první. Chytlo se toho pár lidí, pak se na to nabalili další plus ještě nějaké ty cosplay série a hned to žije vlastním životem. A jak ten svět neznám ale čas od času na ty obrázky někde narazím, tak se mi to vrylo do paměti jako hotová věc. To samé je teď například se Ciri v Cyberpunk 2077.
Tak vy chamtivý Ghúlové, padejte nakupovat, jestli tohle bude mít úspěch, tak možná konečně dostaneme po 15 letech čtyřku. Já chci svoji oblíbenou strategii konečně zpátky, místo stupidní RPG, co zničilo jedno z nejlepších lores.
Komentáře
Shadow of the Tomb Raider (jak jinak, že?)
DOOM
Elder Scrolls 6
Fallout 76
Cyberpunk 2077
Cuphead DLC
Sekiro: Shadows die twice (ehm, kde už jsem jenom to otevírání dveří a totožný zvuk smrti viděl? :-D )
uf
Jaina je milovaná a nenáviděná zároveň, protože prošla přeměnou od pacifistky k de facto Hitlerovi, co chce totální vyhlazení Hordy. A ta nenávist/obliba je podle toho, zda z s touhle změnou lidi souhlasí či ne.
Celkově ovšem WoW příběh, co tak aspoň pozoruji z wiki (hru nehraju, protože to bere opravdu hodně času, dokonce než člověk může začít plnit příběhové questy) šel právě po Wrath of the Lich King hodně do háje. To neustále rozpojování Hordy Aliance a zase sjednocování proti stejnému nepříteli, už je přitažené za vlasy.
Jinak WoWko taky nehrahuju, ale pan Google ví všechno. Jaina se aktuálně inspirovala svým taťkou ohledně názoru na Hordu - v tom, že Horda se nikdy nezmění (a je to hodně meta, protože jednak jí příběh dává hodně za pravdu a jednak to nemůže být jinak, protože mezi dvěma frakcemi ve hře vždycky musí být nepřátelství). Ne že by chtěla všechny její členy povraždit, ale určitě chce Hordu zničit jako frakci.
Kdyby v Blizzardu pořád pracovali solidní vypravěči, tak by Jaina mohla být dobrá postavička oflákaná všemi těmi konflikty, ze kterých sama vyvázla živá, což se ale rozhodně nedá o říct o lidech, na kterých jí záleželo (její bratr, otec, Arhas, Kael, její žačka a skoro všichni lidi z Theramoru, Varian). Taková cynická bývalá pacifistka by z ní mohla být.
https://www.novinky.cz/zahranicni/481583-strelba-na-floride-behem-turnaje-pocitacovych-her-na-miste-jsou-nejmene-ctyri-mrtvi.html
https://magazin.aktualne.cz/videohry/zufanek-vypalil-sejvovici-z-ceske-hry-kingdom-come-vyprodala/r~3f33e5e6b75b11e8a4d90cc47ab5f122/?utm_term=Autofeed&utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Twitter&redirected=1537020870#Echobox=1536850658
Sice to není ofiko ASoIaF hra, ale určitou inspiraci tam vidím. I na té mapě.
https://motherboard.vice.com/en_us/article/ev3gmm/red-dead-redemption-2-players-are-excited-to-attack-and-kill-feminists-in-the-game?fbclid=IwAR1O6sFnZ0AFQelbtZidsUZ4aYPJDcMcl1JJu9Mb-x0pH3b8NV7nyyyHKns&utm_source=vicefbus
Tak vy chamtivý Ghúlové, padejte nakupovat, jestli tohle bude mít úspěch, tak možná konečně dostaneme po 15 letech čtyřku. Já chci svoji oblíbenou strategii konečně zpátky, místo stupidní RPG, co zničilo jedno z nejlepších lores.