@Arutha OK, vypadá to spíš jako Guardians of the Galaxy než Hvězdné války (což neříkám, že je problém), akorát že tam nikde nevidím toho Hana Sola a nejvíc mi tam sedí mladý Glover.
Tak kdyby první star wars film byl Last Jedi tak by pak v Nové naději Luka taky nikdo nepoznal.. byť ho hraje jeden herec ;) Jsem na to zvědavý, byť jsem skeptický - ne kvůli herci ale spíš kvůli přetáčkám..
Kino u mě rozhodně nehrozí, po všech těch problémech kolem natáčení tomu nevěřím. Navíc casting je mi silně nesympatický, takže pokud to nebude sbírat naprosto nadšené recenze, s klidem to vynechám a budu ignorovat :) Nepřijde mi to jako podstatné doplnění kánonu, je to stejná zbytečnost jako Rogue One.
Pokud vím, tak se film má odehrávat pár let před Novou nadějí, už na základě toho, že se v něm mají Han a Chewie potkat. Ale abych byla spravedlivá... nebudu ještě nového představitele Hana Sola zatracovat, třeba překvapí povědomou gestikulací a vyjadřováním. Indiana Jonese v tomhle seriálu
Komentáře
https://www.csfd.cz/film/68943-mlady-indiana-jones/prehled/
taky Indyho hraje někdo, kdo je na první pohled docela pěst na oko, ale měl tak okoukaný Indyho manýrismus, že to zkrátka působilo kompaktně.