Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1509510512514515581

Komentáře

• Mi vyšlo íčko kolem 83% až 85% zbytek taky spíš nad šedesát procent jedním směrem.
  • Takto 80ková hodnota je zrozumiteľná. Ale ako sa podarilo dôjsť k 2/98 to je proste pre mňa záhada.
  • Jsem ESTP-T Podnikatel, stejně jako Hemingway, Madonna, Jaime L. nebo D´Artagnan :king:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Výborný návod.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    A je jasno: https://www.novinky.cz/domaci/461765-zeman-dorazi-na-sjezd-cssd.html
    Aneb konec ČSSD v Čechách, měl je Sobotka nechat vyloučit ze strany a byl by klid.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Kdysi jsem si osobnostní test dělala. Tenkrát mi vyšlo ISTP kutil.

Jste typ ISTP
    Co znamenají jednotlivá písmena?

* Písmeno I značí introvertního člověka, který se dokáže soustředit na maličkosti a hlavně na myšlenky a pocity. Nevyhledává tolik kontakt s okolím, který mu někdy může být i nepříjemný a raději poslouchá, než aby se zapojil do konverzace. Obvykle předem promyslí, co řekne, než aby ze sebe chrlil nesourodé informace.
    * Písmeno S znamená, že Vaše smysly upřednostňují fakta a současnou situaci. Jste více spřaženi se skutečností, raději věci používáte, než abyste se zabývali tím, proč a jak fungují.
    * Písmeno T charakterizuje člověka, který lépe pracuje s daty a čísly, než s pocity a lidmi. Tento typ bývá neústupný a neohleduplný. Myšlení dle něj vede k lepšímu řešení problémů a zakládá se na číslech, faktech a logice — pravdivý/nepravdivý, jestliže/pak.
    * Písmeno P znamená, že preferujete vnímání před úsudkem. Takový člověk spoléhá na subjektivní mínění a nechává si všechny možnosti otevřené. Nejlépe se mu daří pod tlakem, v časové tísni, když už je poslední možnost něco udělat. Takto založený člověk neplánuje - probudí se, usmyslí si, že si udělá výlet a všechno začne řešit teprve, až je to potřeba.

ISTP - kutil

* Zastoupení v populaci: 4% (z toho 3% muži a 1% ženy)
    * Nejvýraznější vlastnost: zručnost
    * Ideální kariéra: konstruktér, technik, vývojář
    * Slavné osobnosti: Tom Cruise, Frank Zappa, Clint Eastwood
    * Fiktivní postavy: Scotty (Star Trek), Kip Raines (60 sekund), Han Solo (Star Wars)
    * Stručný popis: uzavřený, klidný, často přitahován k autům/motorkám/letadlům, zajímá se o to proč a jak věci fungují, příliš si neláme hlavu s dodržováním příkazů a zákazů, které nepovažuje za důležité, realista, má rád svůj klid...
  • Asi nemám být překvapená, že jsme tu skoro všichni introverti :D Já teda doteky od cizích lidí taky nemusím, potřásání rukou beru, ale když mě nějaký nadšenec, se kterým jsme právě byli představení, políbí na tvář, tak už tuhnu. Lidi, které už trochu znám, třeba strčím do ramene, když mě popichují, ale na objetí, to už se fakt musíme znát dobře.
    upraveno 28. ledna 2018
    Mimochodem, tohle je ten test, který jsem dělala původně. Kdyby to chtěl někdo zkusit pro porovnání.
    http://testosobnosti.zarohem.cz/test.asp
  • upraveno 28. ledna 2018
  • Ještě něco k péči o introverta...
  • Známé ENFP postavy - Ron Weasley, Ariel (shit), Aladin, Anna Batesová z Downtonu, Profesor X.

Osobnosti - Robert Downey Jr., Charles Dickens, JJ Abrams, Ozzy Osbourne, Fidel Castro..
  • @Nevada Ale není to právě to jaký jsem? To že se snažím reagovat na věci který mi u mě jdou na nervy? Ne kvůli okolí ale kvůli sobě..
    @sfik Pravda, dobrá otázka.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada neboj, naprosto chápu, že ti to vadí. Taky mám chuť takovým lidem ty ruce lámat. Ale jinak s lidmi vycházím celkem dobře, ono je jednodušší s nimi dobře vycházet pro případ, že budu něco potřebovat, než všechny pourážet. U tebe snad ani nikdo extrovertku neočekával ;-)

@sfik kdybych s lidmi mluvil podle toho, co si skutečně myslím... no řekněme, že pohled na lidi Cyrila Höschla je oproti mému náhledu ještě celkem pozitivní :-D
  • @Everett_Young jop, taky to tak vidím, snažím se s lidmi být za dobře a kupodivu se mi čaasto stává, že se mnou dávají různě na zastávkách do řeči úplně cizí lidi a svěřují se mi s kde čím, asi ten můj naštvaný výraz nefunguje :D
  • AvivAviv
    upraveno 28. ledna 2018
  • @Aviv spíš to jsou starší lidi většinou, takže předpokládám, že si nemají asi s kým povídat o svých běžných starostech a když jsou slušní a chovají se mile, tak je nepošlu do háje, ale poslechnu si je a snažím se nějak reagovat :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.