Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
1130131133135136144

Komentáře

• Já mám Mrakoplaše ráda. Nejni muj nej, ale je hodně bezva. A nebojí se výšek, nýbrž země z opravdu dobrého duvodu. A taky je snadné jej uspokojit, stačí mu uvařit brambory.
    Mladší sourozenci sú nej návnada. Ja hrozne zbožňujem jej interakcie s Nac Mac Fíglami. Vlastne Fíglov celkovo. Prižmúrenie očí, ruky vbok/prekrížené a poklopávanie nohou som dokonca aj zúžitkovala pri písaní.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Jo. Taky se mi líbí. Což znaměná, že Pterry taky žije.
  • Tuhle objektivitu já ráda, vďaka za odporúčanie.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @flanker.27 Jsem čekal, kdy se ozveš =D
  • Tak si přečtu oba dva. :D
    @Tyrion Lannister Jsem si vědom své předvídatelnosti :-D
  • @flanker.27 Fakt, že huitská je nohem lepší.
  • No, já se chystám začíst (nečekaně :-D)) do prvního dílu GoT :-) Tak snad mě to nebude nudit, když některé dialogy jsou naprosto totožné s filmem...
  • Přeji příjemné čtění.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 11. února 2018
    Tak už i já jsem hrdý majitel Světa ledu a ohně. Moc pěkná kniha. :-)
  • Taky se přidávám jako hrdý majitel :D úžasný vánoční dárek, jenom rodině nedošlo, že k tomu tedy budu potřebovat i zbytek knih :D
  • To je naschvál. Budou ti je dokupovat k následujícím svátkum. :-D
  • @Aviv No oni, jak toto není jejich šálek kávy :D si mysleli, že je to jenom jedna kniha.
  • Tak co taky luštíte knižní odyseu na martinus,cz :D já tam jsem totálně v loji zlatá knižní šifra
  • Tiež mi chýba koláž.
  • Lustim, kdyz nevim, na facebooku poradi
  • Luštím, vůbec mi to nejde. Pro nápovědy chodím na databázi, tam jsou ty nápovědy takové sofistikovanější než na fb, řekla bych.
  • No jako třeba z toho dnešního obrázku kdyby mi neporadili, že to je kreveta, byl bych v háji :D :D :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Pokud je tu někdo, kdo četl Strážce času - po dvanácti letech vychází 4. díl. V originále už vyšel, překlad by měl být hotový příští rok (potvrzeno PM od autorky). Dám tomu šanci. Ale jestli se tam nestane jistá věc, tak tu knihu demonstrativně spálím.
  • nazdar aky mate nazor na ceskych fantastikov jaroslav mostecky a vladimir slechta ? ich knihy maju dobre hodnotenia
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @undefined Šlechtu jsem si jednu dobu dost jel, hodně čtivá oddechovka.A krásný obálky.
  • leonard medko - stin modreho byka - velmi dobra historicka fantasy z cias stareho rima na uzemi ceska odporucam
  • Na dovolené jsem právě po asi po patnácti letech znova přečetla Misery od Stephena Kinga a potvrdila si, že je to moje nejoblíbenější knížka od něj a opravdu možná to nejlepší, co kdy napsal. Knížka vlastně neobsahuje hororové propriety, zato je to taková psychologická sonda o obscesivním chování a tvůrčím procesu a jak moc jde člověka zlomit, aby zase mohl začít znova. Pokud znáte jenom film, tak upozorňuju, že předloha je (typicky) lepší a jednu věc, kterou Annie Paulovi udělá a ve filmu je zmírněná jsem Kingovi nikdy neodpustila.

Fanynka číslo jedna Annie Wilkesová mi připomněla písničku Paparazzi od Lady Gaga :D

• cital niekto od briana staveleyho trilogiu kronika netesaneho trunu ? ma to dobre hodnotenia
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.