A je to jasný Kylo Ren je oficiálně jednou z mých nejoblíbenějších postav v SW :-D neuvěřitelné, stačí jeden dobře zahraný spratek. Last Jedi se mi nakonec líbil víc než předchozí epizoda. Nejvíc WTF scéna byla Leia letící vesmírem, nejnudnější část.... nejspíš vesmírné Las Vegas, ale dostihová zvířátka byla extrémně roztomilá.
@Tyrion Lannister Ty bys někoho pořád zabíjel :D Něco takového vyloučeného není, ale leda tak na konci třetího dílu. Jinak tě můžu uklidnit - jelikož je v Last Jedi náhrada polibku (dotek rukou), sexu (souboj s gardou) i žádosti o ruku, tak nějak pochybuju, že by Abrams šel do toho, že ty dva opravdu spáruje. Jestli ještě Reylo uvidíme, tak to bude spíš takové hořkosladké.
@Dreamer Kdyby to byl jenom spratek, tak by těžko mohl být tvoje oblíbená postava. Rozhodně je to ale nejlepší postava v nové trilogii. Anakin byl proti němu vzor sebeovládání, občas je mi ho líto a občas je na facku.
@svoa00 představitel Anakina mi nebyl ani z poloviny tak sympatický, ani jeho dětská verze. Ewan McGregor si kradl všechny scény pro sebe. Jinak souhlas, Kyla lze v rozmezí dvou minut nenávidět i litovat a přát mu spasení.
@Dreamer Adam Driver zmiňoval, že ho hraje jako náboženského fanatika, co si všechno svoje chování nějak odůvodní, než jako záporáka a že se mu tak hraje líp. Prý tu roli dostal bez castingu, takže bych řekla, že ho někdo důležitý viděl vztekat se v nějaké divadelní roli :D Každopádně si už neumím v té roli představit nikoho jiného. Nečekala bych, že je možné mít ráda postavu, která je technicky vzato psychicky narušený vesmírný nácek, ale je to tak.
Komentáře
Jo jasně, jen kde sehnat tolik meču...