Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1349350352354355394

Komentáře

• Mňa v trailere zaujal ten nádych ala Carrie. Búrlivá psychika spúšťa divné dianie v okolí a získat kontrolu bude ošklivá haluz.
  • A pokud ta druhá dívka bude z tradiční rodiny, tak i Flanker muže být v klidu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. prosince 2017
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A tedy když jsme u toho, tak pokud Marvel včlení X-Meny do univerza Avengers, tak doufám, že jim nejdřív dopřejí pořádný restart, protože každý nový X-menovský film je horší a horší.

Ale nejlepší by bylo, kdyby X-Meny nechali dál ve svém vlastním světě - a dopřáli by jim k tomu ten pořádný restart. Ostatně nic jiného než nový začátek moc smysl dávat nebude, vzhledem k tomu, že Patrick Stewart i Hugh Jackman s rolemi Xaviera a Logana skončili a tomu byl uzpůsoben i film Logan.
  • upraveno 16. prosince 2017
    @flanker.27 vidíš, já to asi tolik nesleduji a nemám vůbec pocit, že se jedná o nějak zvlášť protěžované téma :) Tady mi zrovna nepřijde, že by to měl být čistě kalkul a nejsem podobných filmů ještě přejedená. Komiksy mě už nechávají chladnou a nezajímají mě už ani X-meni ani nic dalšího, jediné, na co se ještě těším, je Deadpool.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Dreamer Ale mně je úplně jedno, jestli můj názor sdílíš nebo jaký názor vlastně máš, já se neptal. Byla to pouze odpověď na dotaz, jestli nemám nějakého bubáka pod postelí. Jak s tou odpovědí naložíš, je mi rovněž zcela ukradené.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • @flanker.27 promiň, ale mírně mě podráždilo, že by měl film, který má nějakým způsobem jako jedno z témat homosexualitu, pošlapávat obraz tradiční rodiny, v čem by téma homosexuality mělo pošlapat představu tradiční rodiny? Dál nechápu, jakým způsobem je filmová tvorba přehlcená tématem homosexuality a kde lze tady konkrétně v tom spatřovat politiku?
  • @sfik Ježiš, proč ty citace takhle blbnou? :D
  • a jinak je konec roku tak jaké filmy jsou vaše top? (včetně těch co nejsou z roku 2017 ale viděli jste je poprvé)
    moje jsou za tenhle rok:
    Ztracené město Z (2016)
    Volání netvora: Příběh života (2016)
    Zvedá se vítr (2013)
    Dunkerk (2017)
    Kimi no na wa/Your name (2016)
    upraveno 17. prosince 2017
  • upraveno 16. prosince 2017
    @flanker.27 asi máš pravdu,co způsobů mých reakcí týče, rozhodně je to důvod k zamyšlení :-k

P.S. snad se polepším, mrzí mě, to upřímně.
    Jo, a navíc ještě pořád není úplně jisté, že se ten obchod uskuteční. Nejdřív ho musí schválit tamní úřady (něco jako náš antimonopolní úřad). I když netipuji, že by jim to zatrhli.
  • @Nevada na Wind River se chystám ale zy se koukni na Your name :) jestli se ti líbila Zahrada slov tak tohle je tutovka
  • Já je snad začnu seriózně sledovat pátraje po odpovědích na příští vývoj.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nový... velký... od PJ
  • @Monte Karstark ...ne dekuji ;)

• si nechám líbit
    upraveno 19. prosince 2017
    Podle prohlášení tvůrců to má být ještě drsnější než původní Sicario. Především aby to mělo smysluplný příběh. Líbí se mi ovšem, že to vypadá drsně, aniž by si to zároveň hrálo na "kůlovost". Zatím to rozhodně vypadá zajímavě.
    Na mě neudělal dojem ani první díl. Podle nadšených ohlasů jsem tenkrát čekala atmosférickou pecku a dostala uhozenou story, kterou zachraňovala aspoň akce. Dvojka by ale podobnou vadou trpět nemusela. Uvidíme.
    Po letech listuju televizním programem. ČT2 mě překvapila. Nebožtíci přejí lásce, Podraz, Prázdniny v Římě, Snídaně u Tiffanyho, Apartmá v hotelu Plaza. Pěkně, moc dobře! Ale mohli se odvázat ještě víc a pustit se třeba i do komedií jako Jeho dívka Pátek (nebo Na titulní straně), Leopardí žena, Příběh z Filadelfie. Tak třeba příští rok :)

Mimochodem, budou dávat i Smrt přichází do Pemberley. Historická minisérie od BBC, zvláštní mix romantického krimi psaného jako volné pokračování Pýchy a předsudku. Výsledek trochu rozpačitý, ale fajn obsazení (až na Elizabeth).
  • Tak jsem i přes několik poruch ve vysílání dokoukala Marii Terezii a je mi líto, že je to jen dvoudílné. Líbilo a moc. Teď ještě zjistit, co si autoři přispusobili a co bylo pravdivé.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.