Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1503504506508509581

Komentáře

• Zálibu ve zvířatech mají i naši mladíci...
    https://brno.idnes.cz/mladik-chtel-znasilnit-ovci-dpq-/brno-zpravy.aspx?c=A131211_121535_brno-zpravy_daj

Na Slovensku jsou taky
    http://www.jenpromuze.cz/video/silenosti/13277-kvalitni-zoofilni-reportaz-o-jedne-slovenske-rodine

Ale pořád je to relativně neškodné, myslím že kráva nebo kobyla ani neví, že se jí něco děje (přeci jen tato zvířata jsou stavěná na jiné rozměry, než jaké má člověk), zato ten pán co souložil se slepicemi jich pár i zabil.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jako skoro ještě pochopím, že někdo má slabost pro koníčky, ale slepice?!? Vždyť jsou tupé, smrděj a nejsou ani moc pohledné :D
  • Třeba hebké peří? :-k
    @Aviv Vždyť všude kadí a žijou na hnoji, takže bych si o peří nedělala velké iluze...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @flanker.27 Jako už chápu, proč tak chlastala.
    @Krisa Jsi drůbežistka.
    @flanker.27 Jop, slepice vám klidně přenechám, proti gustu...
    @flanker.27 V poho, smířím se s lasicemi (nebo co to bylo).
    @Krisa A snižuješ produkci vajec.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Aviv A ty tam půjdeš, či tam dokonce hraješ :D ?
  • Hraju.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Aviv Wow, to zní zajímavě :O Jsem neviděl, že tu máme takové slavné osobnosti z hereckého světa :D
  • Tak už víš. :oops: :-D
  • upraveno 11. prosince 2017
    https://zpravy.idnes.cz/spd-snem-novinari-tomio-okamura-sjezd-milos-zeman-fv8-/domaci.aspx?c=A171211_100413_domaci_fer

doufám, že Zeman nebude znovu prezidentem, doufám, že lidi seberou zbytky rozumu a sebeúcty a tohle ulhané individuum si bude užívat důchodu na Vysočině, popíjet bechera a šoupat nohama a ne reprezentovat svoje světonázory a sympatie k určitým režimům a tvářit se u toho jako zástupce obyčejného lidu. Doufám, že si lidi uvědomí, že Zeman reprezentuje a vždy a všude především sebe a snaží se zařídit si výhody především pro sebe a úzký okruh lidí, který je s úspěchem pana, doufám brzy bývalého prezidenta, pevně spojen.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Dreamer problém je, že i když velká většina lidí Zemana opravdu nechce, rozdělí se jejich hlasy mezi Drahoše, Horáčka, Topolánka a spol, takže věřím tomu, že Zeman prezidentem bude na nějaký ten rok (a každému musí být jasné, že pokud bude zvolen, tak je velká šance, že se konce funkce nedožije...)
    Naděje je druhé kolo. Jinak to vidím bledě.
  • upraveno 11. prosince 2017
    @Benji ve druhém kole proti sobě stojí dva kandidáti, ani v prvních volbách Zeman nezvítězil s žádným pohodovým náskokem, bylo to poměrně těsné, a rozdělení společnosti zůstalo i po volbách, protože Zeman jen pravidelně přiléval olej do ohně mezi znesvářenými tábory a hrál na nejnižší pudy a nejjednodušší emoce. Mezi tolika kandidáty Zeman může nasbírat poměrově nejvíc, ale to neznamená, že se mu to povede i ve druhém kole, kde stojí proti sobě dva kandidáti. Naděje umírá poslední...snad zase nezvítězí kydy o vítačích, boháčích a elitách, a snaha vyvolat strach nebo nesnášenlivost mezi lidmi.
  • @Dreamer ono by (mozna iv prvni volbe) stacilo aby ti ublizeni co prohrajou v prvnim kole podporili slusnou konkurenci.

Mimochodem ano. Slusny vyjadrovani je pro me asi jedina podminka noveho prezidenta. Je to smutny. V prvnim kole budi volit podle nazoru vdruhem proste toho druhyho...
  • Ať vám to vyjde.
  • @sfik mám to stejně, v druhým kole volím toho, kdo se nechová jako prase.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 13. prosince 2017
    @Dreamer To ovšem vylučuje i Topolánka :D

Já se dost děsím, že to Zeman zvládne a bude dál škodit, sice ne moc dlouho vzhledem k tomu jak vypadá, ale škody ještě napáchá dost.

@Aviv Některé věci vám Slovákům závidím, mezi nimi je i prezident.
  • Rozhodne je dôstojnejší.
  • upraveno 13. prosince 2017
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10318730018-polosero/215562222000008-polosero-strach-z-ockovani

Pecka, krásně je na tom vidět, kde ty bludy vznikají a jak se rozšiřují s puncem zaručené osobní zkušenosti, která dokazuje moji pravdu. Wow, tímhle názorem se poté někdo nechá zblbnout a nevěří vědcům a lékařům.
  • upraveno 13. prosince 2017
    Shlédnuto a manžel to vystih: Když můžou věřit homeopatii, můžou uvěřit i ve škodlivost očkování :wall:
    upraveno 14. prosince 2017
    Mě úplně fascinuje, že se diví, že neočkované dítě nesmí do školky - však kde jinde než ve školce je velká pravděpodobnost, že nějaké dítě bude mít sourozence mimino (a to může mít celkem problém, pokud by se setkalo se zmiňovaným černým kašlem).

Moje kamarádka z dětství mateřstvím trochu zešílela a stala se z ní bio-eko-tofu matka a prohlašuje, že znovu by dceru očkovat nedala, protože měla hroznou reakci (horečku), protože ji pediatra naočkovala, když měla moučnivku. To, že je to chyba té matky, že to doktorce neřekla, nebo doktorky, že se nepodívala, to nevzala, je to prostě chyba očkování :roll: .

A teda pravé neštovice jsem doteď nikdy neviděla a teda je to fakt děs. To jsem ani nevěděla, že to je tak hrozný.
  • Ani ty ostatni nemoci nejsou moc k smichu. Pri zaskrtu nebo cernym kasli se muzete pekne dusit. Priusnice maji pekne neprijemne komplikace, fakt bych nechtela jet pul roku dietu kvuli zanetu slinivky, a na zanet mozkovejch blan nebo varlat, ktery prinesou trvaly nasledky ani nechci myslet
  • upraveno 14. prosince 2017
    Mně dostal týpek řidič záchranky, co si čte anamnézy pacientů a doma si pak s pomocí internetového vyhledávače dělá diagnózy a erudované závěry. S čím souhlasím, tak s tím, že ze strany vědecké veřejnosti a státu chybí komunikace a poskytování alespoň základního vzdělávání veřejnosti v této oblasti. Je jednoduchý mít prázdnou a hlavu a pro jistotu ke všemu zaujímat pochybovačný postoj a nic nebrat vážně a o nic se ve skutečnosti nezajímat, jen se jako ovce nechat vláčet davem.
    @Jitka Já nemyslela, že ty ostatní jsou zívačka, ale o jejich nebezpečí vím, kdežto ty pravé neštovice jsem doposud nikdy neviděla (a doufám, že v reálu ani nikdy neuvidím).

@Dreamer Jo, řidič záchranky mě taky dostal - by mě zajímalo, jak porovnával rizika nemoci a očkování (myslím tím konkrétní závěry).

Na druhou stranu chápu, že se můžou lidi bát - já se taky bála blbé reakce mrňouse na první očkování, protože jsem zrovna brala antibiotika, tak jsem se ptala, jestli nemůže mít nějakou horší reakci (vyšší horečku myslím, ne že by se z něj stal autista). No a pan doktor mi v klidu vysvětlil, že pokud beru amoxycilin, tak by se do mrněte nic dostat nemělo a reakce by se tolik nebál, naopak by se víc bál, kdyby se potkal s černým kašlem, protože mimino prostě může umřít. Ale jsem přesvědčená, že ne každý pediatr má trpělivost, čas a je ochotný to normálně vysvětlit.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.